Ale dzisiaj wizyt było ja właśnie sobie uświadomiłam że za mniej niż 4 tygodnie już badania prenatalne jakoś czas ten szybko leci, za tydzień idę na jeszcze jedną wizytę z PZU a 20 dni później już prenatalne . A do tego muszę z szefową pogadać że idę na L4(a idę dlatego że wdrażam.sie w nowe obowiązki, a czuje się coraz bardziej rozkojarzona i zmęczona), a wróciłam do pracy 1 marca .... Więc sądzę że będzie mega szczęśliwa.
reklama
Karola270984
Fanka BB :)
Nie przejmuj się ja mam to samo zaliczyłam dzisiaj ginekologa . Plamienie przeszło. Serduszko jest. Ale ciąża młodsza tak samo jak u Ciebie. Mogłam mieć owulacje w drugiej połowie lutego wiec zaszłam według niego pewnie po 20 wiec i ciąża mlodsszaMnie trochę martwi rozbieżność Z OM 8tyg
Z Usg 6 +3
Aleksandretta
Moderator
Same super wiesci po dzisiejszych wizytach
Ja już łapie stresa przed jutrem… U mnie tez późna owulacja (wiem dokładnie kiedy była). Tez mam wrażenie, ze objawy jakby słabsze niż tydzień temu. Ale wieczorem widzę wypukły brzuszek. Generalnie z każdą ciążą to uwypuklenie się pojawia u mnie szybciej. Ja jestem chudzielec, więc to tez dlatego.
Ja już łapie stresa przed jutrem… U mnie tez późna owulacja (wiem dokładnie kiedy była). Tez mam wrażenie, ze objawy jakby słabsze niż tydzień temu. Ale wieczorem widzę wypukły brzuszek. Generalnie z każdą ciążą to uwypuklenie się pojawia u mnie szybciej. Ja jestem chudzielec, więc to tez dlatego.
maszak
Witam nowe mamusie .
Zdrówka życzę tym co chore , i ja tez zawsze się ratowałam apapem na temp, czosnkiem, pre.. na.. lrnem ba gardło i katar. Póki co jest ok.
Mój gagatek 21 miesięczny waży ok 12.5 kg, mój na rekach nie lubi bo on tylko biega ... i jest wszędzie.
My też ustalilisny,ze dopoki serduszko nie będzie biło to nikomu nie mówimy...
I jak poczytałam Wasze pomysły to chyba, też cosik wymyślę .
@Sherlook ja tak mam tylko w ciaży muszę coś rano zjeść bo inaczej mnie mdli. Na szczęscie szklanka wody przed badaniani daje radę. Ja dziś nie poszłam, bo jak mój zawiózł córę na konkurs na 8 to zadzwonił , że zostaje bo tańczą jako pierwsze i odpuściłam.
Zdrówka życzę tym co chore , i ja tez zawsze się ratowałam apapem na temp, czosnkiem, pre.. na.. lrnem ba gardło i katar. Póki co jest ok.
Mój gagatek 21 miesięczny waży ok 12.5 kg, mój na rekach nie lubi bo on tylko biega ... i jest wszędzie.
My też ustalilisny,ze dopoki serduszko nie będzie biło to nikomu nie mówimy...
I jak poczytałam Wasze pomysły to chyba, też cosik wymyślę .
@Sherlook ja tak mam tylko w ciaży muszę coś rano zjeść bo inaczej mnie mdli. Na szczęscie szklanka wody przed badaniani daje radę. Ja dziś nie poszłam, bo jak mój zawiózł córę na konkurs na 8 to zadzwonił , że zostaje bo tańczą jako pierwsze i odpuściłam.
N
Nikaaa25
Gość
Ja mam w piątek, mam nadzieję że już będę widziała serduszkoA czy ktoś dzisiaj lub w tym tygodniu ma wizyty ?
Lisa&Zuzia
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jakie macie terminy porodu bo u mnie 11.11.2022 można łatwo zapamiętać bo to święto Narodowe
Goodka
Moderator
6.11Dziewczyny jakie macie terminy porodu bo u mnie 11.11.2022 można łatwo zapamiętać bo to święto Narodowe
U mnie tak samo 7+4 i 7+6Gratuluję
U mnie z usg jest 7+4 a z miesiączki 7+6 dlatego młodsza.
Ja prenatalne za 5 tygodni . My nikomu jeszcze nie mówiliśmy wiemy tylko we dwójkę męczące to ale może uda się poczekać do świąt . Chociaż już 1.5 kg więcejAle dzisiaj wizyt było ja właśnie sobie uświadomiłam że za mniej niż 4 tygodnie już badania prenatalne jakoś czas ten szybko leci, za tydzień idę na jeszcze jedną wizytę z PZU a 20 dni później już prenatalne . A do tego muszę z szefową pogadać że idę na L4(a idę dlatego że wdrażam.sie w nowe obowiązki, a czuje się coraz bardziej rozkojarzona i zmęczona), a wróciłam do pracy 1 marca .... Więc sądzę że będzie mega szczęśliwa.
reklama
Karola270984
nic nie mów jem tyle ile przed ciąża a tyje zaraz od powietrza będę tylaJa prenatalne za 5 tygodni . My nikomu jeszcze nie mówiliśmy wiemy tylko we dwójkę męczące to ale może uda się poczekać do świąt . Chociaż już 1.5 kg więcej