reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Ale dzisiaj wizyt było 🙂🙂 ja właśnie sobie uświadomiłam że za mniej niż 4 tygodnie już badania prenatalne 😲😲 jakoś czas ten szybko leci, za tydzień idę na jeszcze jedną wizytę z PZU a 20 dni później już prenatalne 😲. A do tego muszę z szefową pogadać że idę na L4(a idę dlatego że wdrażam.sie w nowe obowiązki, a czuje się coraz bardziej rozkojarzona i zmęczona), a wróciłam do pracy 1 marca .... Więc sądzę że będzie mega szczęśliwa.

reklama
Mnie trochę martwi rozbieżność Z OM 8tyg
Z Usg 6 +3
Nie przejmuj się ja mam to samo 😁zaliczyłam dzisiaj ginekologa . Plamienie przeszło. Serduszko jest. Ale ciąża młodsza tak samo jak u Ciebie. Mogłam mieć owulacje w drugiej połowie lutego wiec zaszłam według niego pewnie po 20 wiec i ciąża mlodssza

Same super wiesci po dzisiejszych wizytach👏🏼🥰
Ja już łapie stresa przed jutrem… U mnie tez późna owulacja (wiem dokładnie kiedy była). Tez mam wrażenie, ze objawy jakby słabsze niż tydzień temu. Ale wieczorem widzę wypukły brzuszek. Generalnie z każdą ciążą to uwypuklenie się pojawia u mnie szybciej. Ja jestem chudzielec, więc to tez dlatego.

Witam nowe mamusie :).
Zdrówka życzę tym co chore :(, i ja tez zawsze się ratowałam apapem na temp, czosnkiem, pre.. na.. lrnem ba gardło i katar. Póki co jest ok.
Mój gagatek 21 miesięczny waży ok 12.5 kg, mój na rekach nie lubi bo on tylko biega 🤣... i jest wszędzie.
My też ustalilisny,ze dopoki serduszko nie będzie biło to nikomu nie mówimy...
I jak poczytałam Wasze pomysły to chyba, też cosik wymyślę ;).
@Sherlook ja tak mam tylko w ciaży muszę coś rano zjeść bo inaczej mnie mdli. Na szczęscie szklanka wody przed badaniani daje radę. Ja dziś nie poszłam, bo jak mój zawiózł córę na konkurs na 8 to zadzwonił , że zostaje bo tańczą jako pierwsze i odpuściłam.

Ale dzisiaj wizyt było 🙂🙂 ja właśnie sobie uświadomiłam że za mniej niż 4 tygodnie już badania prenatalne 😲😲 jakoś czas ten szybko leci, za tydzień idę na jeszcze jedną wizytę z PZU a 20 dni później już prenatalne 😲. A do tego muszę z szefową pogadać że idę na L4(a idę dlatego że wdrażam.sie w nowe obowiązki, a czuje się coraz bardziej rozkojarzona i zmęczona), a wróciłam do pracy 1 marca .... Więc sądzę że będzie mega szczęśliwa.
Ja prenatalne za 5 tygodni . My nikomu jeszcze nie mówiliśmy wiemy tylko we dwójkę męczące to ale może uda się poczekać do świąt . Chociaż już 1.5 kg więcej 🙉

reklama
Do góry