reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja swojego 2latka też podnoszę 14.5kg bo nie mam wyjścia.. też zakaz współżycia. A miałaś gorączkę? Ja czuję że się rozkręca i nie wiem co robić, boję się brać leki ale gorączką na początku to też źle
aha no i jak tylko zaczęło mnie rozkładać to kupiłam Pre .. na... len ale ten bez cukru !!!
Tam jest wyciąg z czosnku, witamina c i cynk.
Jakoś trzeba się ratować 🥺

reklama
Ja też zdecydowałam się na wizytę dzisiaj.
Serduszko bije 161 ❤️
A plamienia mam z tytułu krwiaka 💁

Ja jeszcze długo nikomu nie powiem.
Który tydzień ciąży ? Gratulacje
Ja już po wizycie ciąża ma 6+3 dni zarodek jest serce bije 109 uderzeń
Ale moja ostatnia miesiączka nie pokrywa się z tym co w brzuszku

Do owulacji mogło dojść później np.

Załączniki

• 87DAE0D3-54D5-4B12-BB11-940322BDEBE7.jpeg
    87DAE0D3-54D5-4B12-BB11-940322BDEBE7.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 91

Gratuluję 🥰
U mnie z usg jest 7+4 a z miesiączki 7+6 dlatego młodsza.

Byłam właśnie na usg! 😍 Ciąża wygląda w porządku, 8mm, 5+4 tc (wg aplikacji i ostatniej miesiączki 6+2), dobrze umiejscowiona, tylko oczywiście wczesna i mam wrócić za półtorej tygodnia 😂🙈👀. Jestem chociaż o tyle spokojna, że jest wszystko teraz w porządku 💪🏻❤️.

Załączniki

• 7BD7B974-8FED-42CA-B865-9C7C922D0088.jpeg
    7BD7B974-8FED-42CA-B865-9C7C922D0088.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 74
Właśnie z tym noszeniem.... z moją pójdę na bilans w czwartek po roczku to się dowiem ile waży... ale nie mam opcji i kilkanaście razy dziennie (jeśli nie więcej) muszę ją podnieść.... 🤷‍♀️
Staram się sobie mówić, że co ma być to będzie i nie wszystko ode mnie zależy, muszę jakoś z dwójką maluchów funkcjonować...
No ja nawet nie tyle podnoszę ile często coś robię z nim na rękach, szczególnie jak czas goni. Powoli muszę stopować, ale jakoś mi się w miarę wyciszyły objawy a on biedny złapał jakąś infekcje i jeszcze zeby idą. Ciekawe jak będzie jak brzuch zacznie rosnąć bo na razie to mnie traktuje jako jego zupełna własność;D czesto robi mi w brzuch ustami takie jakby prykanie, to go bawi, a dzisiaj już mi przygryzł brzuch przez te zeby :o

reklama

To podobnie jak u mnie. Wg om to jutro już 8 t, a myślę że jest minimum tydzień obsuwy.

Do góry