reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja swojego 2latka też podnoszę 14.5kg bo nie mam wyjścia.. też zakaz współżycia. A miałaś gorączkę? Ja czuję że się rozkręca i nie wiem co robić, boję się brać leki ale gorączką na początku to też źle
aha no i jak tylko zaczęło mnie rozkładać to kupiłam Pre .. na... len ale ten bez cukru !!!
Tam jest wyciąg z czosnku, witamina c i cynk.
Jakoś trzeba się ratować 🥺

reklama
Ja też zdecydowałam się na wizytę dzisiaj.
Serduszko bije 161 ❤️
A plamienia mam z tytułu krwiaka 💁

Ja jeszcze długo nikomu nie powiem.
Który tydzień ciąży ? Gratulacje
Ja już po wizycie ciąża ma 6+3 dni zarodek jest serce bije 109 uderzeń
Ale moja ostatnia miesiączka nie pokrywa się z tym co w brzuszku

Do owulacji mogło dojść później np.

Załączniki

• 87DAE0D3-54D5-4B12-BB11-940322BDEBE7.jpeg
    87DAE0D3-54D5-4B12-BB11-940322BDEBE7.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 91

Gratuluję 🥰
U mnie z usg jest 7+4 a z miesiączki 7+6 dlatego młodsza.

Byłam właśnie na usg! 😍 Ciąża wygląda w porządku, 8mm, 5+4 tc (wg aplikacji i ostatniej miesiączki 6+2), dobrze umiejscowiona, tylko oczywiście wczesna i mam wrócić za półtorej tygodnia 😂🙈👀. Jestem chociaż o tyle spokojna, że jest wszystko teraz w porządku 💪🏻❤️.

Załączniki

• 7BD7B974-8FED-42CA-B865-9C7C922D0088.jpeg
    7BD7B974-8FED-42CA-B865-9C7C922D0088.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 73
Właśnie z tym noszeniem.... z moją pójdę na bilans w czwartek po roczku to się dowiem ile waży... ale nie mam opcji i kilkanaście razy dziennie (jeśli nie więcej) muszę ją podnieść.... 🤷‍♀️
Staram się sobie mówić, że co ma być to będzie i nie wszystko ode mnie zależy, muszę jakoś z dwójką maluchów funkcjonować...
No ja nawet nie tyle podnoszę ile często coś robię z nim na rękach, szczególnie jak czas goni. Powoli muszę stopować, ale jakoś mi się w miarę wyciszyły objawy a on biedny złapał jakąś infekcje i jeszcze zeby idą. Ciekawe jak będzie jak brzuch zacznie rosnąć bo na razie to mnie traktuje jako jego zupełna własność;D czesto robi mi w brzuch ustami takie jakby prykanie, to go bawi, a dzisiaj już mi przygryzł brzuch przez te zeby :o

reklama

To podobnie jak u mnie. Wg om to jutro już 8 t, a myślę że jest minimum tydzień obsuwy.

Do góry