reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Witam się w ten słoneczny dzień :)
Wczoraj miałam wizytę u ginekologa, wg usg ciąża 5t3d, jest pęcherzyk i ciałko żółtkowe. Wszystko prawidłowo. Mam się zgłosić za 2 tygodnie, wtedy już powinno bić serduszko :)

reklama

Załączniki

• D21927DC-05DC-459D-BA2B-151D29691519.jpeg
    D21927DC-05DC-459D-BA2B-151D29691519.jpeg
    63,2 KB · Wyświetleń: 69
3 razy .
1-35,5
2- 37,8
3- 45,7

To jest tak trochę słabo tak mi się wydaje . Niby rośnie.. ale jednak są to małe wartości, według OM wychodzi 5 tydzień, natomiast od domniemanej daty poczęcia zaledwie 3 tygodnie...

3 razy .
1-35,5
2- 37,8
3- 45,7

To jest tak trochę słabo tak mi się wydaje . Niby rośnie.. ale jednak są to małe wartości, według OM wychodzi 5 tydzień, natomiast od domniemanej daty poczęcia zaledwie 3 tygodnie...
No to niestety nie mam dobrych wieści... Ginekolog też nic nie poradzi na to, bo nawet nie zobaczy... Ale musisz kontrolować czy to spada, bo jak spadnie to sama się oczyścisz a jak nie to bedzie potrzeba lekarza.. :(

No właśnie będę musiała to kontrolować.
Dam jeszcze znać.
Pozostało mi próbować dalej .
Wam wszystkim gratuluję oraz życzę szczęśliwego rozwiązania.

Ostatnio w miarę regularne, średnio co 30/31dni. W październiku przestałam karmić piersią młodszego syna. (Jeden i drugi na cycu po 2lata 🙈) dzisiaj do lekarza na 13.20 ale jak znam życie to będzie z godzina opóźnienia jak zwykle.. oszaleje w tej poczekalni. A w jakim czasie straciłaś poprzednie? I lekarz znał przyczynę?
to ja mam na 12tą!
Ooo, to gratuluję. To jednak długi okres. ;) Mi się nie udało piersią karmić, ale odciągałam mleko ;) i chyba już nigdy więcej, choć pewnie tak gadam...a jakby mi się znów piersią nie udało, to bym pewnie odciągała.😁
straciłam obie w zeszłym roku. Pierwsza ciąża córeczka, z powodu wady genetycznej Turnera.
A później ciąża biochemiczna.

reklama
W odstępach 48 h są te trzy wyniki . Ostatni okres 12.02 . Niby wypadały mi dni płodne 19-23 , rzekoma owulacja 21 ale 19 zachorowałam na covid wysoka gorączka itd , pozniej stosunek był 28.02 z możliwością zapłodnienia nie robiłam testów owulacyjnych uznałam że ten cykl przez covid trochę mi sie zaburzył, I właśnie wydawało mi się że owulacja się przesunęła na koniec miesiąca . Przez co już całkiem zgłupiałam co jest z czym .

Do góry