maszak
Fanka BB :)
Z tego co piszesz, to kolor kupki jest ok. Na gazy to położenie na brzuszek . Albo okrężnymi ruchami masuj brzuszek. Termofor masz? On też może pomóc .Dziewczyny, potrzebuję porady, bo już sama nie wiem czy to normalne. Kuba ma chyba jakiś problem z brzuszkiem, nie chce dzisiaj spać, cały się pręży i szuka piersi, nie można go uspokoić, często też czka. Strasznie rozdzierająco płacze. Miał drzemkę od rana, ale to dosłownie może z 40 minut...
Robi sporo kupek (no bo domaga się piersi), puszcza bączki, te kupy mają zapach siarkowodoru, mocno intensywny, przy ich oddawaniu też są gazy. Ja nie wiem czy wszystkie dzieci mają kupki składające się jakby z gęstych pasm, w kolorze kupki (powiedzmy dyniowym). Część kupki wsiąka w pieluchę.
Przepraszam za dosłownie opis, ale męczymy się dziś oboje (po takiej fajowej nocy), ja płaczę, dziecku nie podoba się żadna pozycja do odbijania... Ale i do życia też. Najlepiej u mnie przy piersi, ale to oznacza jedzenie, a jeśli to problem z brzuszkiem to konsekwencją jest jeszcze większy ból, i koło się zamyka...
Ostatnia edycja: