reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Dziekuje za tak miły odzew.

Dzisiaj udało się kropelkę wydusić mleczka.
Może się uda.

Nie mogę sobie miejsca znaleźć i chodzę do małej często i wysiaduje.
Nasza księżniczka ❤️

Boję się że nabawię się jakiejś depresji tutaj w szpitalu.
Wychodzi na to że to moja wina że u córki były te zasiniecia.
Położna dzisiaj że przecież dziecko się takie urodziło.
A skąd wie ?
Ja tego nie widziałam.
Urodziło się i nie zauważyłam zasiniec i tych czerwonych plamek / krostek.

Pani ordynator się mnie pyta a raczej stwierdziła że się OKAZALO że miałam pessar.
Żadna tajemnica.
Mówiłam na izbie przyjęć po za tym w karcie ciąży też pisze jak byk.

A jak się dowiedziała że jestem nosicielem wadliwego genu dopiero się zaczęło.
Porażka.

Wspolczuje. Niektorzy nie powinni pracowac z pacjentem... Te zasiniecia by zauwazyli przy badaniu po porodzie, bo zawsze ogladaja skore dziecka, wiec niech nie pieprza glupot.

reklama
@Józia89. Ojej to brzydko cię tam traktują w szpitalu, jak można się tak odnosić do pacjentki? 🤬 oczywiście, że to nie twoja wina, że coś się z malutką dzieje, co oni w ogóle opowiadają? Szok i niedowierzanie.

Z laktacją w tych warunkach rzeczywiście może być problem, bo i cc może nie sprzyjać, i brak dziecka obok, i stres też Ci tam fundują niemały 😞 na zdjęciu przesyłam takie herbatki, które moja położna zalecała na rozkręcenie laktacji, jedno już tu ktoś wspomniał ale jest jeszcze jeden środek. Choć ten na F podobno lepszy.

Nie daj się tam zaszczuć, choć wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobić. Trzymam kciuki 😙

Załączniki

• 20220916_104550.jpg
    20220916_104550.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 48
reklama
Dziewczyny czy wy też czujecie się takie słabe i zmęczone na tej końcówce? Co rusz to boli mnie coś innego. A ostatnimi dniami mecze się okropnie przy jakimkolwiek wysiłku.
Trochę tak, w sumie niby ostatnio lepiej sypiam w nocy ale w dzień też muszę się zdrzemnąć, bo oczy same lecą. Bolą mnie plecy tylko przy dłuższym staniu, to robię parę ćwiczeń i przechodzi. Ale faktycznie wychodzi już zmęczenie i przeciążenie organizmu.. Jeszcze chwilka, chwilunia ❤️🐣

Do góry