reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja nie siądę na żadnym kibelku " obcym"
U teściowej nie siadam a co dopiero w szpitalu.
I zadne nakładki nie zmienia mojego zdania.
Ja mam podobnie, muszę najpierw umyć kibelek 😅 ale w szpitalu nie wiem czy będę miała tyle siły żeby sikac czy coś na narciarza haha dlatego wolę się zabezpieczyć tymi nakładkami, no i wiadomo, mokrymi chusteczkami 😆😅

reklama
Ja mam podobnie, muszę najpierw umyć kibelek 😅 ale w szpitalu nie wiem czy będę miała tyle siły żeby sikac czy coś na narciarza haha dlatego wolę się zabezpieczyć tymi nakładkami, no i wiadomo, mokrymi chusteczkami 😆😅
No tak. Na szczęście w tym szpitalu co rodzę toalety są w pokoju. A pokoje 2 osobowe, a sprzątaczki 2 razy dziennie. Też miałam chusteczki do dezynfekcji. Po porodzie raczej narciarz nie wchodzi w grę.. :/🙊🙈

No tak mam i już 😀 nic to nie zmieni.
Tylko wyłącznie swój kibelek toleruje 😁😁

Tak :).. w tym samym szpitalu co resztę. Mam tam koleżankę położną. Mój lekarz co prawda jest w innym, ale przy sn najważniejsza jest położna. No i w tym co chcę rodzić to on tam pracował i wszystkich zna i mówi, że wszystko ogarniemy :). A Ty gdzie będziesz?
Aaaa to super. Jednak jak się kogoś ma w szpitalu to zupełnie inaczej. Też mam swoje zaufane osoby.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry