Ja mam podobnie, muszę najpierw umyć kibelek ale w szpitalu nie wiem czy będę miała tyle siły żeby sikac czy coś na narciarza haha dlatego wolę się zabezpieczyć tymi nakładkami, no i wiadomo, mokrymi chusteczkamiJa nie siądę na żadnym kibelku " obcym"
U teściowej nie siadam a co dopiero w szpitalu.
I zadne nakładki nie zmienia mojego zdania.
reklama
maszak
Fanka BB :)
No tak. Na szczęście w tym szpitalu co rodzę toalety są w pokoju. A pokoje 2 osobowe, a sprzątaczki 2 razy dziennie. Też miałam chusteczki do dezynfekcji. Po porodzie raczej narciarz nie wchodzi w grę.. :/Ja mam podobnie, muszę najpierw umyć kibelek ale w szpitalu nie wiem czy będę miała tyle siły żeby sikac czy coś na narciarza haha dlatego wolę się zabezpieczyć tymi nakładkami, no i wiadomo, mokrymi chusteczkami
G
guest-1693758626
Gość
Ja mam podobnie, muszę najpierw umyć kibelek ale w szpitalu nie wiem czy będę miała tyle siły żeby sikac czy coś na narciarza haha dlatego wolę się zabezpieczyć tymi nakładkami, no i wiadomo, mokrymi chusteczkami
No tak mam i już nic to nie zmieni.
Tylko wyłącznie swój kibelek toleruje
Ej to ja bym wzięła swoją klapę do szpitala musiałamNo tak mam i już nic to nie zmieni.
Tylko wyłącznie swój kibelek toleruje
Będziesz rodzic w Krakowie?No tak. Na szczęście w tym szpitalu co rodzę toalety są w pokoju. A pokoje 2 osobowe, a sprzątaczki 2 razy dziennie. Też miałam chusteczki do dezynfekcji. Po porodzie raczej narciarz nie wchodzi w grę.. :/
maszak
Tak .. w tym samym szpitalu co resztę. Mam tam koleżankę położną. Mój lekarz co prawda jest w innym, ale przy sn najważniejsza jest położna. No i w tym co chcę rodzić to on tam pracował i wszystkich zna i mówi, że wszystko ogarniemy . A Ty gdzie będziesz?Będziesz rodzic w Krakowie?
G
guest-1693758626
Gość
Ej to ja bym wzięła swoją klapę do szpitala musiałam
Już widze siebie jak ide przez korytarz z klapa od kibla pod pacha
Aaaa to super. Jednak jak się kogoś ma w szpitalu to zupełnie inaczej. Też mam swoje zaufane osoby.Tak .. w tym samym szpitalu co resztę. Mam tam koleżankę położną. Mój lekarz co prawda jest w innym, ale przy sn najważniejsza jest położna. No i w tym co chcę rodzić to on tam pracował i wszystkich zna i mówi, że wszystko ogarniemy . A Ty gdzie będziesz?
Ostatnia edycja:
reklama
maszak
Super . A to Ty spod Krk jesteś?Aaaa to super. Jednak jak się kogoś ma w szpitalu to zupełnie inaczej. Ja w Bochni. Też mam tam swoje zaufane osoby.