reklama
G
guest-1693758626
Gość
Skoro już jesteśmy przy tym temacie, oto co mi internet podpowiada jak w obrazku
Czasem spie w grubych skarpetach
Choć od kiedy jestem w ciąży nie zdarzyło mi się ale jak dochodzi co do czego to mąż mi zdejmuje ( jak dochodziło) na razie mamy przerwę od tego czekamy aż urodzę i minie bezpieczny czas dla mnie w tedy wznowimy
G
guest-1693758626
Gość
Szczerze mówiąc nad takimi akcesoriami się nie zastanawiałam, więc nic nie podpowiem. Ale to raczej i tak dla odrobinę starszego dziecka, masz jeszcze chwilę do namysłu.Myślałam nad tą karuzela plus projektor.
Podobno nowość tego roku.
Tylko ten kolor nie przemawia do mnie.
maszak
Fanka BB :)
Wiesz co ja miałam elektryczną z projektorem(tylko ten projektor to raczej lampka). Fisher orice rain forest sie to zwało. I tak do 4 miesiaca uzywaliśmy.Myślałam nad tą karuzela plus projektor.
Podobno nowość tego roku.
Tylko ten kolor nie przemawia do mnie.
Młodemu robiłam sama chmurki, góry i zwierzatka używalismy do prawie dwóch lat. I dla małej powieszę tą samą, choc już pracuje nad nową .
Załączniki
maszak
Tak to od ok 1-1,5 miesiąca się używa.Szczerze mówiąc nad takimi akcesoriami się nie zastanawiałam, więc nic nie podpowiem. Ale to raczej i tak dla odrobinę starszego dziecka, masz jeszcze chwilę do namysłu.
Jakie piękne!Wiesz co ja miałam elektryczną z projektorem(tylko ten projektor to raczej lampka). Fisher orice rain forest sie to zwało. I tak do 4 miesiaca uzywaliśmy.
Młodemu robiłam sama chmurki, góry i zwierzatka używalismy do prawie dwóch lat. I dla małej powieszę tą samą, choc już pracuje nad nową .
maszak
Dziękuję . Starałam sięJakie piękne!
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Szczerze mówiąc nad takimi akcesoriami się nie zastanawiałam, więc nic nie podpowiem. Ale to raczej i tak dla odrobinę starszego dziecka, masz jeszcze chwilę do namysłu.
No pewnie ze mamy czas ale chciałabym dla małej coś na łóżeczko.
Materac - prześcieradło i nic więcej nie planuje tylko ta karuzele
Wiadomo starsze dziecko to i poduszeczkę i kołderkę ale na razie to za Mała będzie na takie cuda.