reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Byłam dziś na ktg, zapis bardzo dobry, skurczy brak. Po ktg miałam usg sprawdzała przepływy i łożysko, też bardzo dobre. Zmierzyła mi ją i ma 2850 g :). Więc zakładam, że przez najbliższe tyg przybierze ok 500-600 gram , więc byłoby super.
Pochwal się koszulą :).
Cudnie, że wszystko dobrze, to najważniejsze. Mój synek miał ostatnio coś koło 2600 g, więc podobnie.

Koszulka taka jak na zdjęciu, może dla kogoś nic szczególnego ale mi się podoba, że wygląda jak sukienka. Mam nadzieję, że bawełna będzie dobrej jakości, bo to zawsze niewiadoma przy kupnie przez internet.

Załączniki

• Screenshot_20221021-164221_Allegro.jpg
    Screenshot_20221021-164221_Allegro.jpg
    180,9 KB · Wyświetleń: 56
reklama
To dziewuszki fajną wagę mają hihi.

Aaa miałam jeszcze napisać o ruchach , bo mówiłam do tej lekarki, że ostatnie 2 dni mniej aktywna była, a ona do mnie, że przed porodem to normalne, że dziecko mniej aktywne. Ale mówiła tez, że ma już swoje godziny i rytm dnia. Kurde jakoś chyba wszystkie maluchy raczej aktywne do końca miałam.
@Nat_Ra no moją małą też rano ostatnio muszę budzić 🤭. Za to teraz rozpycha się na całego.

U nas też mała przez dwa dni była spokojniejsza ale nie panikowałam.
Trochę ja tu i tam ruszyłam i drgnela 😉

Cudnie, że wszystko dobrze, to najważniejsze. Mój synek miał ostatnio coś koło 2600 g, więc podobnie.

Koszulka taka jak na zdjęciu, może dla kogoś nic szczególnego ale mi się podoba, że wygląda jak sukienka. Mam nadzieję, że bawełna będzie dobrej jakości, bo to zawsze niewiadoma przy kupnie przez internet.

Najważniejsze że Tobie się podoba i Najważniejsze żeby było Ci wygodnie.

Raczej to nie mój styl.

Mój też, i odkrył jakieś nowe, niezbadane obszary w dole brzucha, momentami boooooli 😡
Haha niezbadane 🤣... myślę, że nie sadziłaś, że od góry można tam gmerać ;). Moja też jest nisko i czasem czuję jej łapki tak jak kość łonowa 🙉.
A koszula super :). Do karmienia i połóg super :). Ja uwielbiam szary w każdym odcieniu.

No ja nie przepadam za fikuśnym czy romantycznymi wzorami, lubię takie proste albo w kropki albo w paski. Koronek chronicznie nie znoszę 😁

Nie musi być fikusna czy jakaś romantyczna 😉 My z mężem od kwietnia nic z tych rzeczy 😳😳 więc jak widać da się wytrzymać heh.
Nie mój krój i kolor.

Haha niezbadane 🤣... myślę, że nie sadziłaś, że od góry można tam gmerać ;). Moja też jest nisko i czasem czuję jej łapki tak jak kość łonowa 🙉.
A koszula super :). Do karmienia i połóg super :). Ja uwielbiam szary w każdym odcieniu.
Pisałam kiedyś, że dostał się w okolice pęcherza i tam mi gmerał, ale to jeszcze trochę inne miejsce. Widocznie noga pod żebrem już mu nie wystarcza, ręką też musi poeksplorować 🤣

Nie musi być fikusna czy jakaś romantyczna 😉 My z mężem od kwietnia nic z tych rzeczy 😳😳 więc jak widać da się wytrzymać heh.
Nie mój krój i kolor.
Rozumiem, a do tych rzeczy to i tak się wszystko zdejmuje, zresztą jak mąż kocha to mu się będzie żona podobała nawet w worku od ziemniaków 😝

reklama
Do góry