reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja poszłam na wizytę do luxmedu bo mąż mnie dopisał i skorzystałam ze skierowania :p
Też tam jestem z ubezpieczenia od męża, ale dostać się do lekarza na wolny termin graniczy z cudem... będę teraz czatowała w aplikacji czy się coś zwolni 🤷‍♀️
Tymczasem dzisiaj musiałam zapłacić prywatnie

No bo każdy ma inaczej, raczej jak przeglądam to mają takie beta HCG podobne do Twojego lub nawet niższe tylko ja tak odmiennie 🤭🧐 ciekawe 😅
Może bliźniaki 😁

reklama
Moj facet to się śmieje ze nocnik mi podstawi bo tak często sikam . Chodz on jest przerażony kiedy jest mowa o ciąży, że jednak on teraz by nie chciał. Zaznaczę ze on nie jest ojcem moich starszych dzieci .

Hej dziewczyny. Witam nowe mamusie trzymam kciuki za Wasze wizyty i bety. Ja się dzis dodzwonilam do lekarza prowadzacego moje poprzednie ciąże 28.04 to za późmo na pierwszą wizytę. Więc mój mąż zadzwonił do kolegi ginekologa i mam wizytę w czwartek ale to za wcześnie trochę.
W Krk beta w punkcie kosztuje 55 zł, on line 42zł.
Póki co lecę do pracy. Miłego dzionka

reklama
Daj znać jak tam 🤩
Hej, jest tyci zarodek, ten taki przecinek przy ciałku zoltym. Lekarka ocenia ze bardziej 5 tydzień niż 6t6d. I tak rzeczywiście może być. :) mam zrobić usg za 7-10 dno i termin wyznaczymy z usg
20220314_110134.jpg

Do góry