angel.sweet.25
Aktywna w BB
No to u mnie w miejscowości pod Warszawą zwariowali z cena za betę..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który tydzień?Ja mam pierwszą wizytę, właśnie wracam z bety, powinnam zdążyć dostać wynik przed wizytą stresik jest
4+6 wg daty miesiączkiKtóry tydzień?
Ja poszłam na wizytę do luxmedu bo mąż mnie dopisał i skorzystałam ze skierowaniaKurcze może i ja powinnam się zapisać do lekarza mimo że wyniku nie jestem pewna na 100 % ale zrobie betę to wtedy może jaśniej mi się zrobi
Ile u was kosztuje wykonanie bety z krwi ? Bo u mnie 70 zł słyszałam że w innych miastach jest taniej , jak jest u was ?
No ja według miesiączki w 4+2 miałam beta HCG już 1361 trzymam kciuki żeby była wysoka4+6 wg daty miesiączki
Piszcie jakie wyniki wyszłyJa też dziś lecę na betę
No ja u siebie pomorskie to płaciłam 40 zł za beta HCGNo to u mnie w miejscowości pod Warszawą zwariowali z cena za betę..
Ja w czwartek, też bylo 4+2, miałam 365,60, myślałam że ok, ale o tyle mniej niż u CiebieNo ja według miesiączki w 4+2 miałam beta HCG już 1361 trzymam kciuki żeby była wysoka
No bo każdy ma inaczej, raczej jak przeglądam to mają takie beta HCG podobne do Twojego lub nawet niższe tylko ja tak odmiennie ciekaweJa w czwartek, też bylo 4+2, miałam 365,60, myślałam że ok, ale o tyle mniej niż u Ciebie