reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja dzisiaj byłam na połówkowym usg i wszytsko z bobasem w porzadku.

I u nas będzie chłopak 😁
Gratulacje ! ❤️❤️ imię wybrane dla synka ?

My dzisiaj też mamy badanie USG połówkowe ❤️❤️❤️ ale jeszcze troszkę późnym popołudniem.
U nas raz miał być syn a dwa razy mówiła że córka ❤️🥰😍 więc czekamy ostatecznie jaka będzie płeć chyba już niespodzianki nie będzie 😉

reklama

My dzisiaj też mamy badanie USG połówkowe ❤️❤️❤️ ale jeszcze troszkę późnym popołudniem.
U nas raz miał być syn a dwa razy mówiła że córka ❤️🥰😍 więc czekamy ostatecznie jaka będzie płeć chyba już niespodzianki nie będzie 😉
No u nas było widać małego siusiaka i powiedziała ze by się zdziwiła jakby to nie był chłopak 😁

Imienia jeszcze nie wybraliśmy. Każdy co innego podpowiada🙂

Miałam imie wybrane dla dziewczynki ale narazie się nie przyda😁

Daj znać po wizycie jak tam 😍
@PatrycjaN22 super, że maluszek zdrowy! To teraz możecie pomyśleć nad imieniem 😄

Witam, jestem w szpitalu. Podobnie powtarza się sytuacja z przeszłego roku.
Wczoraj byłam na połówkowych, lekarka zauważyła odkrywającą się szyjkę i wystający pęcherz. Na razie nie krwawię i nie czuję skurczy.

Wczoraj byłam na połówkowych, lekarka zauważyła odkrywającą się szyjkę i wystający pęcherz. Na razie nie krwawię i nie czuję skurczy.
Hej, jeju! :( Trzymam kciuki, żeby sytuacja się polepszyła i szyjka wytrzymała jak najdłużej.
Jak sytuacja wyglądała poprzednim razem?

Trzymam kochana kciuki za Was. A co lekarze mówią?

reklama
Do góry