reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja po prenatalnych :) trochę trwały bo dzidziuś zasłaniał ręką nosek i nawet pępowiną ;p ciąża wyszła o 3 dni starsza niż ostatnio czyli 12+5, 4 listopada. Dzidziuś ma już 6,26cm :) ssał kciuk, nóżki skrzyżowane, relaks jak brat kiedyś. :)
No i wyrostek płciowy na dziewczynkę ale mówił że to jeszcze nie na 100 procent :)Zobacz załącznik 1396032
Cudownie! 😍 Gratuluje zdrowej dzidzi 😍 ❤️

reklama
Ja po prenatalnych :) trochę trwały bo dzidziuś zasłaniał ręką nosek i nawet pępowiną ;p ciąża wyszła o 3 dni starsza niż ostatnio czyli 12+5, 4 listopada. Dzidziuś ma już 6,26cm :) ssał kciuk, nóżki skrzyżowane, relaks jak brat kiedyś. :)
No i wyrostek płciowy na dziewczynkę ale mówił że to jeszcze nie na 100 procent :)Zobacz załącznik 1396032
Piękny widok ❤️

Hej dziewczyny ja jutro zaczynam 14 tydzień a czuje się gorzej niż przez ostatnie 3 miesiące .mdli mnie mam zawroty głowy . Średnio sobie radzę z jazdą jako pasażer w aucie bo mi się w głowie kręci no chyba że patrzę cały czas przed siebie .. a noce budzę się po 4 razy co chwilę się przekręcam ehh i przez to chodzę niewyspana jeszcze bardziej ..
@modesty piękny bobas same dziewczynki 😁

Hej dziewczyny ja jutro zaczynam 14 tydzień a czuje się gorzej niż przez ostatnie 3 miesiące .mdli mnie mam zawroty głowy . Średnio sobie radzę z jazdą jako pasażer w aucie bo mi się w głowie kręci no chyba że patrzę cały czas przed siebie .. a noce budzę się po 4 razy co chwilę się przekręcam ehh i przez to chodzę niewyspana jeszcze bardziej ..
Niewyspanie chyba pogłębia mdłości... :(
U mnie starszak chory, budzi w nocy. Potem młodsza głodna i tak w kółko...

Ja w tamtej ciąży początek spoko, a w 5. Miesiącu wymioty kilka razy :)

Dziękuję;) tym razem fajnie że tata mógł być bo wtedy nie pozwalali przez covid

Super wiesci 😍 jaki juz duze bobo 😁
Ja bylam pewna ze prenatalne mam jutro😅 dobrze, ze spojrzalam na kalendarz bo sie okazuje ze 29 kwietnia jest w piatek 😁 taka niespodzianka 😂 a ja sie szykowalam juz na wizyte 😂
U mnie 12+3 i tez od kilku dni czuje sie gorzej. Nie mam w ogole sil, szybko sie mecze i jestem caly czas taka nieprzytomna i nieporadna 😕

reklama
Do góry