reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja po prenatalnych :) trochę trwały bo dzidziuś zasłaniał ręką nosek i nawet pępowiną ;p ciąża wyszła o 3 dni starsza niż ostatnio czyli 12+5, 4 listopada. Dzidziuś ma już 6,26cm :) ssał kciuk, nóżki skrzyżowane, relaks jak brat kiedyś. :)
No i wyrostek płciowy na dziewczynkę ale mówił że to jeszcze nie na 100 procent :)Zobacz załącznik 1396032
Cudownie! 😍 Gratuluje zdrowej dzidzi 😍 ❤️

reklama
Ja po prenatalnych :) trochę trwały bo dzidziuś zasłaniał ręką nosek i nawet pępowiną ;p ciąża wyszła o 3 dni starsza niż ostatnio czyli 12+5, 4 listopada. Dzidziuś ma już 6,26cm :) ssał kciuk, nóżki skrzyżowane, relaks jak brat kiedyś. :)
No i wyrostek płciowy na dziewczynkę ale mówił że to jeszcze nie na 100 procent :)Zobacz załącznik 1396032
Piękny widok ❤️

Hej dziewczyny ja jutro zaczynam 14 tydzień a czuje się gorzej niż przez ostatnie 3 miesiące .mdli mnie mam zawroty głowy . Średnio sobie radzę z jazdą jako pasażer w aucie bo mi się w głowie kręci no chyba że patrzę cały czas przed siebie .. a noce budzę się po 4 razy co chwilę się przekręcam ehh i przez to chodzę niewyspana jeszcze bardziej ..
@modesty piękny bobas same dziewczynki 😁

Hej dziewczyny ja jutro zaczynam 14 tydzień a czuje się gorzej niż przez ostatnie 3 miesiące .mdli mnie mam zawroty głowy . Średnio sobie radzę z jazdą jako pasażer w aucie bo mi się w głowie kręci no chyba że patrzę cały czas przed siebie .. a noce budzę się po 4 razy co chwilę się przekręcam ehh i przez to chodzę niewyspana jeszcze bardziej ..
Niewyspanie chyba pogłębia mdłości... :(
U mnie starszak chory, budzi w nocy. Potem młodsza głodna i tak w kółko...

Ja w tamtej ciąży początek spoko, a w 5. Miesiącu wymioty kilka razy :)

Dziękuję;) tym razem fajnie że tata mógł być bo wtedy nie pozwalali przez covid

Super wiesci 😍 jaki juz duze bobo 😁
Ja bylam pewna ze prenatalne mam jutro😅 dobrze, ze spojrzalam na kalendarz bo sie okazuje ze 29 kwietnia jest w piatek 😁 taka niespodzianka 😂 a ja sie szykowalam juz na wizyte 😂
U mnie 12+3 i tez od kilku dni czuje sie gorzej. Nie mam w ogole sil, szybko sie mecze i jestem caly czas taka nieprzytomna i nieporadna 😕

reklama
Do góry