Miałam bardzo pracowity weekend od piątku i nie zaglądałam do Was regularnie. Ale naprodukowałyście! W końcu udało mi się nadrobić
Dobrze, że jeszcze nie utworzyłyście prywatnego forum, bo bym się nie załapała.
@Ika89.... myślę, że z tą listą to dobry pomysł, zaraz wyślę Ci wiadomość prywatną
Zastanawiałam się właśnie jak się czujecie, bo ja mam spadek energii właściwie od początku także podziwiam mamusie, które zajmują się jeszcze maluchami
dzisiaj już jest wyjątkowo dobrze, ale jeszcze kilka dni temu mówiłam, że nie pamiętam jak to jest się dobrze czuć
ja najgorzej wspominam 9tydzień, bo miałam straszne mdlosci, plus po przejściu z kanapy do toalety miałam zadyszkę, wszystko musiałam robić na siedząco, już nawet popłakiwałam, bo miałam tego dosyć
W piątek miałam straszny ból podbrzusza, dosłownie jak na okres, ale nie było plamienia i po godzinie przeszlo, więc nie brałam żadnych leków, ale z tego co słyszałam to można przyjmować nospe? Ktoś brał?
Jutro kończę 11 tydzień, a prenatalne mam za 2 tyg, także czekam na Wasze, bo wiem, że sporo z Was ma wcześniej
@Sherlook bardzo mi przykro, trzymam mocno kciuki, miejmy nadzieję, że po prostu dzidziuś dobije do swojego rozmiaru troszkę później :*