Goodka
Moderator
@PasiastyOgon @Effa89 łączę się z wami w bólu też na samą myśl o jedzeniu mam ochotę zwymiotować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę, ja już nie pamiętam czy aż tak niewygodnie było je zakładać trochę na pewno było trudniej, ale jakoś uciekło mi z pamięci jak to było oj liczę na to, że będzie ciepło jak najdłużej, choć muszę przyznać, że liczyłam choć na jednego malucha z wiosny lub lata, a wszystkie jesienno-zimowe@
Ja miałam pierwsza córcię październikową i było w miarę ok... ale zakladanie butów . Dobrze, że listopad ostatnio ciepły to może nie będzie w tym roku tak źle .
@Aleksandretta no cudowne wieści.
@Myszaaaa to mozliwe, że geny. Bo j a w pierwszej przytyłam 10kg ze szpitala wychodząc mialam 11kg mniej Potem miałan 12 kg i 8 mniej..a z młodym przytyłam chyba 7kg i w szpitalu 5 kg spadło.
Mamuśki nawet jeśli raz zjevie coś niezdrowego to nic się nie stanie. Chodzi o to żeby było zdrowo, ale jesli masz zachciewajkę na coś niezdrowego to w malej ilości nic się nie stanie.
Współczesnych nie znam, mam takie z XIX wiekuA gdzie to jest w przepisach? wiem, że kiedyś, przed soborem tak było. Obecne przepisy własnie tego nie regulują jeśli chodzi o kobiety w ciąży stąd wiele osób na wątpliwości i pytania
na sto procent kobiety w ciąży nie obejmuje post. W tamtym roku na mszy ksiądz mówił. I chyba starsi po 75 roku życia. Ale tego nie jestem pewna.