Rozumiem Cię... Musimy być silne i napewno damy radę!Nie pomogą. Moi rodzice po 80-tce a mąż nawet wodę by przypalił na herbatę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem Cię... Musimy być silne i napewno damy radę!Nie pomogą. Moi rodzice po 80-tce a mąż nawet wodę by przypalił na herbatę.
Ja czipsów nigdy nie jadłam jakoś dużo, kilka i miałam dość, teraz na razie na szczęście też mnie nie ciągnie, ale resztę z twoich propozycji wciągnęłabym też dobrze, że nie mieszkam w mieście i nie mam aż tak dostępu, więc trochę mnie to stopuje przed takim jedzeniem ja właśnie od jakiegoś czasu zmieniałam nawyki, a tu wszystko poszło w kąt, bo zwyczajnie nie mam ochoty, choć może taką sałatkę z roszponką, fetą i innymi warzywami plus sos miodowy jeszcze bym zjadłaJa tak samo, w głowie tylko pizza, burgery, zapiekanki, lasagne, chipsy... Same takie fastfoodowa rzeczy a ja zawsze lubiłam sałatki, zielenine - tak bez diety, po prostu takie upodobania. Teraz zdrowe rzeczy jem z musu i wcale mi to nie smakuje
No właśnie ja mam 9+2 a w innym programie 9+1. I na usg też u jednego lekarza było dzień wcześniej a u innego na programie dzień później. Mówimy z ostatniej miesiaczki oczywiście. Kiedy miałyście pierwszy dzień OM? Ja 31.01Ooo to jesteśmy dokładnie na tym samym etapie 9+2 U mnie jeszcze nic nie widać zbytnio a może się nie przyglądam
Niekoniecznie, u mnie pierwsza była szybciej widoczna niż druga, choć w pierwszej startowałam z wyższą wagą, a czasem to ona zasłania niby trochę brzuszek - u mnie tak nie było. W ogóle w pierwszej ciąży przytyłam chyba 17kg, czułam się jak balon i taki też miałam brzuch. Druga ciąża - ani 10kg, do 5 miesiąca chodziłam w swoich dżinsach, potem zbyt mnie drażniły, ale do końca brzuch nie był zbyt dużyCzy to prawda, że druga ciąża jest szybciej widoczna niż 1? Chciałabym możliwie jak najdłużej zachować w tajemnicy.
u mnie ten problem, że przytyłam 10, wyszłam ze szpitala z 8 i mi do dziś zostało. Boję się co to będzie, bo nawet ubrać się nie ma w co.Niekoniecznie, u mnie pierwsza była szybciej widoczna niż druga, choć w pierwszej startowałam z wyższą wagą, a czasem to ona zasłania niby trochę brzuszek - u mnie tak nie było. W ogóle w pierwszej ciąży przytyłam chyba 17kg, czułam się jak balon i taki też miałam brzuch. Druga ciąża - ani 10kg, do 5 miesiąca chodziłam w swoich dżinsach, potem zbyt mnie drażniły, ale do końca brzuch nie był zbyt duży
Możliwe możliwe ja 9+6 i guzik musi być rozpięty jak siedzę . Legginsy zbawienie . Rano jeszcze jako tako ale wieczorem brzuchol jest . Dobrze że jeszcze można chodzić w bluzach to nie widaćA właśnie, czy to możliwe, że już troszeczkę widać powiększającą się macicę? Nie na tyle żeby ktoś obcy to zauważył, ale jak sama się przyglądam to widzę lekkie wybrzuszenie. Aktualnie 9t+2d
Staram się ograniczać, ale zdarza mi się wypić jedną dziennie i taaak smakujeO własnie, herbata z cytryną. Pijecie?
3.02No właśnie ja mam 9+2 a w innym programie 9+1. I na usg też u jednego lekarza było dzień wcześniej a u innego na programie dzień później. Mówimy z ostatniej miesiaczki oczywiście. Kiedy miałyście pierwszy dzień OM? Ja 31.01
Burgery ja ugotowalam wczoraj leczo na dzisiejszy obiad chyba kilo kiełby tam jest ale już miseczka na kolację musiała być zjedzonaWłaśnie zamówiłam nam z mężem burgery na obiad Z moim odżywianiem to chyba mi ta biegunka nie przejdzie. Choć dziś jest poprawa duża. Mnie dziś wzięło na mięso. Ale może dlatego, że podobno żelazo powoduje biegunki i od 3 dni nie biorę i mi pewnie brakuje.
@PasiastyOgon ja też tak miałam rano przy sikaniu identycznie.