reklama
Aleksandretta
Moderator
No właśnie też się zastanawiam nad innym badaniem niz pappa. Jak dzisiaj na wizycie będzie wszystko ok to podpytam lekarza jak to jest. Pappa mam darmową i pewnie z ciekawości i tak zrobię.
Ja Pappa nie robię. Z uwagi na moj wiek - 37 lat wyjdzie mi ten wynik nie taki jak powinien i po co mam się bez sensu stresować. Ale będę robić Sanco lub Nifty. W poprzednich ciążach robiłam raz Nifty a przy drugim dziecku chyba Sanco. Są to bardzo wiarygodne badania, nie zawiodły mnie. Miłym dodatkiem jest oznaczenie płci, wiec dość szybko będę wiedzieć, kto siedzi w brzuszku
Marcia 1983
Fanka BB :)
Nie mam żadnej wchodzę na pierwszy lepszy z internetuJaką masz aplikacje? Ja mam Preglife i też tak dziwnie pokazuje, że 9t+1 to już 10 tydzień ale inna apka pokazuje już normalnie, że to 9 tydzień
Marcia 1983
Tak mówiła, właściwe mąż i tylko oni wiedzą i bardzo się ucieszyli z wiadomościHejo dziewczynki. Nie widzę Waszych suwaczków . Jeśli chodzi o tyg to ja tez liczę, że jak ma 7 to jest 7, a na apkach właśnie, że już 8 ...
@Ainais jak się masz? Był już obchód? Robili Ci jakieś badania?
@Kami89 trzymam kciuki za wizytę i czekamy na wieści .
@Marcia 1983 a mówiłaś już chłopakom, że będą mieć rodzeństwo?
maszak
@Marcia 1983 super . Ja też moim powiedziałam i bardzo zadowolone. Jedna chce brata, druga siostrę .
Marcia 1983
Dziewczyny ja to jestem zacofana i to konkretnie w poprzednich ciążach jak wiecie 17 i 11 lat temu nie robiłam prenatalnych a już jakieś papaa czy nifty jak nawet nie wiem co to jest muszę poczytać bo tak piszecie tutaj o tym, za aż mi głupio bo nie mam pojęcia o co chodzi w tych badaniach a mam w czerwcu 39 lat wiec chyba przydałoby się coś z tego zrobić
Marcia 1983
Mój młodszy pierdzieli mi o bliźniakach zwariował@Marcia 1983 super . Ja też moim powiedziałam i bardzo zadowolone. Jedna chce brata, druga siostrę .
Marcia 1983
Ale wiadomo jakby były to biore to na klatę i również będę szczęśliwaMój młodszy pierdzieli mi o bliźniakach zwariował
Marcia 1983
Co Bóg da to wezmę heheAle wiadomo jakby były to biore to na klatę i również będę szczęśliwa
reklama
maszak
Ja zanim zostałam mamą marzyły mi się bliźnięta , ale potem jak moja sąsiadka urodziła 2 chłopców i miała 2latka w domu stwierdziłam, że jedno malenstwo w brzuszku jest ok.Mój młodszy pierdzieli mi o bliźniakach zwariował
Na naszym forum kilka podejrzen bliźniaczej jest, ale chyba jeszcze zadna potwierdzona.