reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
No właśnie też się zastanawiam nad innym badaniem niz pappa. Jak dzisiaj na wizycie będzie wszystko ok to podpytam lekarza jak to jest. Pappa mam darmową i pewnie z ciekawości i tak zrobię.

Ja Pappa nie robię. Z uwagi na moj wiek - 37 lat wyjdzie mi ten wynik nie taki jak powinien i po co mam się bez sensu stresować. Ale będę robić Sanco lub Nifty. W poprzednich ciążach robiłam raz Nifty a przy drugim dziecku chyba Sanco. Są to bardzo wiarygodne badania, nie zawiodły mnie. Miłym dodatkiem jest oznaczenie płci, wiec dość szybko będę wiedzieć, kto siedzi w brzuszku😉

Hejo dziewczynki. Nie widzę Waszych suwaczków 🙉. Jeśli chodzi o tyg to ja tez liczę, że jak ma 7 to jest 7, a na apkach właśnie, że już 8 ...
@Ainais jak się masz? Był już obchód? Robili Ci jakieś badania?
@Kami89 trzymam kciuki za wizytę i czekamy na wieści :).
@Marcia 1983 a mówiłaś już chłopakom, że będą mieć rodzeństwo?
Tak mówiła, właściwe mąż i tylko oni wiedzą 😊 i bardzo się ucieszyli z wiadomości 😁

Dziewczyny ja to jestem zacofana i to konkretnie 🤣 w poprzednich ciążach jak wiecie 17 i 11 lat temu nie robiłam prenatalnych a już jakieś papaa czy nifty jak nawet nie wiem co to jest 🙈 muszę poczytać bo tak piszecie tutaj o tym, za aż mi głupio bo nie mam pojęcia o co chodzi w tych badaniach a mam w czerwcu 39 lat wiec chyba przydałoby się coś z tego zrobić 😊

reklama
Mój młodszy pierdzieli mi o bliźniakach 🤣 zwariował 🙈
Ja zanim zostałam mamą marzyły mi się bliźnięta ;), ale potem jak moja sąsiadka urodziła 2 chłopców i miała 2latka w domu stwierdziłam, że jedno malenstwo w brzuszku jest ok.
Na naszym forum kilka podejrzen bliźniaczej jest, ale chyba jeszcze zadna potwierdzona.

Do góry