Ja papy nie robię bo to tylko statystyka, wolę iść do lekarza z dobrym sprzętem który wszystko potwierdzi czy jest ok czy nie jednak nie i jeśli nie to zrobię niftySorry a nie bardzo rozumiem takiego podejścia. Jeśli pappa wychodzi źle to amniopunkcja daje już 100% ale rozumiem że to inwazyjne badanie i nie każdy chce je robić. Stąd moje pytanie o inne badania tego typu. Szkoda trochę bo jeśli są możliwości to czemu z nich nie korzystać.
reklama
Aleksandretta
Moderator
Usunęłam swój stary suwaczek. Mam nadzieje, ze już nie widać?
Sherlook
Fanka BB :)
Nie widać.Usunęłam swój stary suwaczek. Mam nadzieje, ze już nie widać?
M
Myszaaaa
Gość
ja widzę na stronie.Ja Preglife ściągnęłam a próbę ale zirytowało mnie właśnie to dziwne liczenie tygodni i usunęłam jakie apki polecacie? Nie mam żadnej, tylko Twój Kalendarzyk, ale jak on był spoko do miesiączki to do ciąży ubogi.
Ja nie widzę. Przeglądam forum na stronie (bo apka była paskudna!!)... A te, które suwaczek widzą to mają apke czy na stronie?
Jagoda1234
No właśnie też się zastanawiam nad innym badaniem niz pappa. Jak dzisiaj na wizycie będzie wszystko ok to podpytam lekarza jak to jest. Pappa mam darmową i pewnie z ciekawości i tak zrobię.Ja papy nie robię bo to tylko statystyka, wolę iść do lekarza z dobrym sprzętem który wszystko potwierdzi czy jest ok czy nie jednak nie i jeśli nie to zrobię nifty
maszak
Hejo dziewczynki. Nie widzę Waszych suwaczków . Jeśli chodzi o tyg to ja tez liczę, że jak ma 7 to jest 7, a na apkach właśnie, że już 8 ...
@Ainais jak się masz? Był już obchód? Robili Ci jakieś badania?
@Kami89 trzymam kciuki za wizytę i czekamy na wieści .
@Marcia 1983 a mówiłaś już chłopakom, że będą mieć rodzeństwo?
@Ainais jak się masz? Był już obchód? Robili Ci jakieś badania?
@Kami89 trzymam kciuki za wizytę i czekamy na wieści .
@Marcia 1983 a mówiłaś już chłopakom, że będą mieć rodzeństwo?
reklama
Sherlook
Ja nie wiem czy zrobię pappę. Boję się. Chyba, że najpierw nifty i jak będę mieć wyniki to pappę też będę mieć za darmo.No właśnie też się zastanawiam nad innym badaniem niz pappa. Jak dzisiaj na wizycie będzie wszystko ok to podpytam lekarza jak to jest. Pappa mam darmową i pewnie z ciekawości i tak zrobię.