reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Sorry a nie bardzo rozumiem takiego podejścia. Jeśli pappa wychodzi źle to amniopunkcja daje już 100% ale rozumiem że to inwazyjne badanie i nie każdy chce je robić. Stąd moje pytanie o inne badania tego typu. Szkoda trochę bo jeśli są możliwości to czemu z nich nie korzystać.
Ja papy nie robię bo to tylko statystyka, wolę iść do lekarza z dobrym sprzętem który wszystko potwierdzi czy jest ok czy nie jednak nie i jeśli nie to zrobię nifty

reklama
Ja Preglife ściągnęłam a próbę ale zirytowało mnie właśnie to dziwne liczenie tygodni i usunęłam 😅 jakie apki polecacie? Nie mam żadnej, tylko Twój Kalendarzyk, ale jak on był spoko do miesiączki to do ciąży ubogi.

Ja nie widzę. Przeglądam forum na stronie (bo apka była paskudna!!)... A te, które suwaczek widzą to mają apke czy na stronie?
ja widzę na stronie.

Ja papy nie robię bo to tylko statystyka, wolę iść do lekarza z dobrym sprzętem który wszystko potwierdzi czy jest ok czy nie jednak nie i jeśli nie to zrobię nifty
No właśnie też się zastanawiam nad innym badaniem niz pappa. Jak dzisiaj na wizycie będzie wszystko ok to podpytam lekarza jak to jest. Pappa mam darmową i pewnie z ciekawości i tak zrobię.

Hejo dziewczynki. Nie widzę Waszych suwaczków 🙉. Jeśli chodzi o tyg to ja tez liczę, że jak ma 7 to jest 7, a na apkach właśnie, że już 8 ...
@Ainais jak się masz? Był już obchód? Robili Ci jakieś badania?
@Kami89 trzymam kciuki za wizytę i czekamy na wieści :).
@Marcia 1983 a mówiłaś już chłopakom, że będą mieć rodzeństwo?

reklama
No właśnie też się zastanawiam nad innym badaniem niz pappa. Jak dzisiaj na wizycie będzie wszystko ok to podpytam lekarza jak to jest. Pappa mam darmową i pewnie z ciekawości i tak zrobię.
Ja nie wiem czy zrobię pappę. Boję się. Chyba, że najpierw nifty i jak będę mieć wyniki to pappę 😜 też będę mieć za darmo.

Do góry