M
Myszaaaa
Gość
Oczywiście ze tak. Już to pisałam.Do psychologa sie zapisalas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście ze tak. Już to pisałam.Do psychologa sie zapisalas?
Absolutnie nie ms czymś się martwić. Ja tez nie mam go cały czas tylko jak za dużo zjem. Mnie w ogóle nie mdli. Widzę, ze na twarzy mam jakieś wypryski a nigdy nie miałam ale tak ogólnie to narazie wzorcowo przechodzę tą ciąże.Też miałam uczucie ciężaru w brzuchu, całodziennego wzdęcia. Nie wiem, czy się martwić, że minęło? Z kolei przyszły delikatne mdłości, gdy zaczynam być głodna. Jak zjem, samopoczucie wraca do normy.
Ja od samego początku plamiłam, dostałam progesteron ale zaczelam plamić krwią. Codziennie. Beta rosła książkowo na początku ale progesteron był dolnej granicy. Potem doszedł ostry ból jajnika i pojechałam na SOR. W 5+3 nie było widać nic i beta tylko 630. Dziś 5+6 beta 1200 i pojawił się podejrzany obraz w okolicy lewego jajnika. Musialam wybrać między zastrzykiem z metotreksatem a laparoskopia i usunięciem jajowodu ... wybrałam zastrzyk, potem zemdlałam i wróciłam do domuBardzo mi przykro a jakie miałaś objawy jeśli można wiedzieć ?
Strasznie mi przykroJa od samego początku plamiłam, dostałam progesteron ale zaczelam plamić krwią. Codziennie. Beta rosła książkowo na początku ale progesteron był dolnej granicy. Potem doszedł ostry ból jajnika i pojechałam na SOR. W 5+3 nie było widać nic i beta tylko 630. Dziś 5+6 beta 1200 i pojawił się podejrzany obraz w okolicy lewego jajnika. Musialam wybrać między zastrzykiem z metotreksatem a laparoskopia i usunięciem jajowodu ... wybrałam zastrzyk, potem zemdlałam i wróciłam do domu
Ja od samego początku plamiłam, dostałam progesteron ale zaczelam plamić krwią. Codziennie. Beta rosła książkowo na początku ale progesteron był dolnej granicy. Potem doszedł ostry ból jajnika i pojechałam na SOR. W 5+3 nie było widać nic i beta tylko 630. Dziś 5+6 beta 1200 i pojawił się podejrzany obraz w okolicy lewego jajnika. Musialam wybrać między zastrzykiem z metotreksatem a laparoskopia i usunięciem jajowodu ... wybrałam zastrzyk, potem zemdlałam i wróciłam do domu
Mnie aż tak bardzo nie ale nigdy nie miałam nic na twarzy dlatego dla mnie to coś nowego wystarczy wybrać odpowiedni podkład i już problem rozwiązanyMnie tak wysypało ze aż wstyd
Ja zawsze miałam a teraz to już w ogóle. Chociaż w tamtej ciąży jakby bylo lepiej a teraz odwrotnieMnie aż tak bardzo nie ale nigdy nie miałam nic na twarzy dlatego dla mnie to coś nowego wystarczy wybrać odpowiedni podkład i już problem rozwiązany
Hormony szaleją i nic nie możemy z tym zrobićJa zawsze miałam a teraz to już w ogóle. Chociaż w tamtej ciąży jakby bylo lepiej a teraz odwrotnie