Zazdroszczę ja ten tydzień masakra, po wszystkim mnie meczy☹.Współczuje ja nie znam pojecia mdlosci w ciąży ani zmęczenie.
reklama
M
Myszaaaa
Gość
Chętnie bym Wam zabrała te dolegliwości- i tak siedzę w domu, ale niestety nie mogę. Nie wiem od czego to zależy.
Justyna3210
Fanka BB :)
Każdy organizm jest inny, już się nauczyłam że nie ma co się porównywać tak bardzo z innymi
Goodka
Moderator
Ja robiłam dzisiaj obiad w maseczceJa dzisiaj padam, mąż w nocy wyjeżdżą w trasę, a ja od wczoraj przy garach stoję. Teraz skończyłam smażyć kotlety i siedzę w łazience bo mi tak nie dobrze. Przez trzy tyg jestem zdana tylko na siebie i mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i będę się dobrze czuła. W poniedziałek wizyta, cały czas myślę czy będą bliźniaki .
Marcia 1983
Nie wiem czy już tobie odpisywałam bo jest nasz tutaj dużo i już mi się myli ale ja tez ogólnie bardzo dobrze się czuje. Póki co nie mam mdłości ani wymiotów. Czuje tkliwe piersi najbardziej w nocy. Rano jak się budzę to mam wrażenie, ze są mniejsze i ze w ciąży nie jestem. Mam uczucie ciężkości w brzuchu. Ciągnie mnie ale zazwyczaj w nocy jak wstanę do toalety to czuje jak mnie ciągnie w jajniku. Dziś byłam na stypie i trochę pojadlam i mam wrażenie, ze brzuch mi eksploduje tak mi ciężko na brzuchu.Fizycznie super. Na początku "ciągnęło" mnie w brzuchu, przestało dzień po plamieniu. Może to było zagnieżdżanie? Oprócz tego jest mi niedobrze, jak jestem głodna i biust mam tkliwy.
Psychicznie - niepewność mnie dobija, ale czekam na USG, żeby zobaczyć, czy pojawił się zarodek.
A u Ciebie jak samopoczucie?
M
Myszaaaa
Gość
Ja się boje bardzo przytyć za dużo.Nie wiem czy już tobie odpisywałam bo jest nasz tutaj dużo i już mi się myli ale ja tez ogólnie bardzo dobrze się czuje. Póki co nie mam mdłości ani wymiotów. Czuje tkliwe piersi najbardziej w nocy. Rano jak się budzę to mam wrażenie, ze są mniejsze i ze w ciąży nie jestem. Mam uczucie ciężkości w brzuchu. Ciągnie mnie ale zazwyczaj w nocy jak wstanę do toalety to czuje jak mnie ciągnie w jajniku. Dziś byłam na stypie i trochę pojadlam i mam wrażenie, ze brzuch mi eksploduje tak mi ciężko na brzuchu.
Marcia 1983
Szczerze mówiąc tak bardzo pragnę tego maleństwa, ze wszystko mi jedno jak będę wyglądać mogę się poświecić byle bym je miała i było wszystko dobrze potem będę myśleć co zrobić z figurąJa się boje bardzo przytyć za dużo.
M
Myszaaaa
Gość
Mnie to dobija mój wygląd.Szczerze mówiąc tak bardzo pragnę tego maleństwa, ze wszystko mi jedno jak będę wyglądać mogę się poświecić byle bym je miała i było wszystko dobrze potem będę myśleć co zrobić z figurą
Głowa do góry! W czasie pandemii przytyłam w sumie jakieś 20kg (prędzej nosiłam rozmiar 36). I co? I nagle zaszłam w ciążę:-) zastanawiam się, czy może po prostu nie byłam za chuda...Mnie to dobija mój wygląd.
Na dbanie o figurę przyjdzie czas. Nie jest ważne, czy przytyjesz - i tak będziesz najpiękniejsza! Twoje ciało da nowe życie.
reklama
Też miałam uczucie ciężaru w brzuchu, całodziennego wzdęcia. Nie wiem, czy się martwić, że minęło? Z kolei przyszły delikatne mdłości, gdy zaczynam być głodna. Jak zjem, samopoczucie wraca do normy.Nie wiem czy już tobie odpisywałam bo jest nasz tutaj dużo i już mi się myli ale ja tez ogólnie bardzo dobrze się czuje. Póki co nie mam mdłości ani wymiotów. Czuje tkliwe piersi najbardziej w nocy. Rano jak się budzę to mam wrażenie, ze są mniejsze i ze w ciąży nie jestem. Mam uczucie ciężkości w brzuchu. Ciągnie mnie ale zazwyczaj w nocy jak wstanę do toalety to czuje jak mnie ciągnie w jajniku. Dziś byłam na stypie i trochę pojadlam i mam wrażenie, ze brzuch mi eksploduje tak mi ciężko na brzuchu.