Kaasiek_96
Fanka BB :)
Czytałam twój wcześniejszy wątek i twoją historię. Nie potrafię sobie nawet wyobrazić co przeszłaś, ale uważam, że udzielanie się na forum dla kobiet oczekujących na wyczekane, niekiedy nawet wyszarpane siłą od losu, dziecko i pisanie, że Ty swojego nie chcesz, że zastanawiasz sie czy nie usunąć itp. jest bardzo nie na miejscu.Mnie to dobija mój wygląd.
Wiele dziewczyn w tym i w poprzednim Twoim wątku doradzało Ci kontakt z dobrym psychologiem i przepracowanie całej sytuacji, tej z końcówki roku, jak i obecnej. Osobiscie uważam, że mimo tego, że forum jest dla wszystkich oczekujących na dziecko kobiet, to nie powinnaś pisać tutaj takich rzeczy (np. Nie chce tego dziecka; kolejne 8 miesięcy to będzie dla mnie męczarnia) bo niejedna z nas ma za sobą też ciężkie historie, każda zmiana nastroju czy ukłucie budzi stres, ze z maleństwem może być coś nie tak, a Ty tutaj przychodzisz i jawnie piszesz, ze nie chcesz tego dziecka.
Zastanów się nad znalezieniem fachowej opieki psychologicznej, a forum może narazie sobie odpuść (oczywiście nikogo stąd nie wyganiam, jak już wcześniej wspomniałam)