reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Hej, u mnie dzisiaj znowu mdłości, wymioty ciążowe od rana na pusty żołądek... do tego na początku tygodnia starszak przyniósł do domu jelitówkę (rotawirus panuje), teraz złapało młodszą i zastanawiam się kiedy mnie dosięgnie... 🙄 pocieszam się tym, że jelitówka w ciąży nie jest niebezpieczna dla dziecka...
Matko, w co ja się wpakowałam z tą 3 ciążą 🤣 ostatnimi dniami budzę się przerażona...

reklama
W ogóle to tak co kilka dni budzę się z przerażeniem jak dam radę z trójką w takich krótkich odstępach czasu... 🙈
Mam nadzieję, że to tylko efekt potwornego zmęczenia, osłabienia i mdłości.... i że mi przejdzie🙈

Nie jesteś sama. Ja tez tak mam. Ciagle myśle, jak sobie poradzę. Aktualnie mam szpital w domu od tygodnia. Polegli wszyscy. Młodsza przyniosła coś z przedszkola i zaraziła starszaka, mnie i nawet mojego męża. Ciągnę już na oparach bo nawet w nocy nie ma jak się zregenerować, a końca nie widać (nie wiem co to nas dopadło…). Dlatego tez tak mnie mało tutaj. We wtorek miałam mieć wizytę ale nie wiem czy uda się mi na nią dotrzeć. Jeśli nadal dwójka dzieci będzie w domu, to może być ciężko. Zastanawiam się jak będę ogarniać takie sytuacje przy trójce dzieci…

reklama
Do góry