reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Cycki bolały ale już nie bolą. Są pełniejsze ale to wszystko. Głowa mnie boli dzień w dzień. Może dopiero się rozkręce w objawach a może taki mój urok 🙈
Cycki bolały ale już nie bolą. Są pełniejsze ale to wszystko. Głowa mnie boli dzień w dzień. Może dopiero się rozkręce w objawach a może taki mój urok 🙈
Oj to ja mam początek 6 tyg dopiero 😁
W poprzednich dwóch ciążach na nic nie zwracałam uwagi. Jedno 17 lat temu druga 11 lat. Teraz wkręcam sobie wszystko. 39 lat w czerwcu ja nie wiem czy z tego stresu dotrwam do 40 🤣

reklama
Karmić można jeśli nie prowadzi to do skurczy.
No właśnie też tak inna ginekolog mi mówiła, że jeśli byłyby plamienia/skurcze jednoznacznie powiązane z karmieniem to wtedy trzeba przestać. A Ty nie jesteś zmęczona karmieniem? ;)
Ja to już tak... wiadomo, że to najlepsze dla dziecka, ale ja mam od 4 lat maraton ciążowo-karmieniowy 😱 czuję się zmęczona, a jednocześnie nie mam serca zabrać młodej cyca...

W ogóle to tak co kilka dni budzę się z przerażeniem jak dam radę z trójką w takich krótkich odstępach czasu... 🙈
Mam nadzieję, że to tylko efekt potwornego zmęczenia, osłabienia i mdłości.... i że mi przejdzie🙈

reklama
Dziewczyny glukoza mi wyszła 93,6 i jest zaznaczone, ze za wysoko :(
TSH także mi skoczyło, ma teraz wartość 2,82, a na początku miałam 0,13 i pani endokrynolog zmniejszyła mi trochę dawkę letroxu, bo niby to było za malo :( według norm obok wyniku badania jest napisane, ze w I trymestrze powinno być do 2,32… aż mi się gorąco zrobiło, boje się ze coś może być nie tak 😭 dobrze, ze mam wizytę 4 kwietnia 🥺🥺

Do góry