Wystarczy chociaż ja sprawdzałam 4 razyDziewczyny, wystarczy 2 razy sprawdzić betę? Miałam dobry przyrost i nie wiem czy iść 3 raz?
reklama
U
użytkownik 210398
Gość
Ja byłam trzy razy, dla własnego spokoju bo cykor ze mnie. Także jeśli Cię to uspokoi to zrób, po co się denerwować. Będzie okWystarczy chociaż ja sprawdzałam 4 razy
G
guest-1680456925
Gość
Mam pytanie, wczoraj na papierze miałam lekko zarozowiony sluz. Po sprawdzeniu bety 1.03 i jej wynikiem <0.1 zaaplikowalam sobie tampon oczekując na @ ale poza tym śladem na tamponie, nic więcej się nie wydarzyło, nadal okresu nie mam. Niemozliwe jest, zeby dopiero dochodzilo do zagniezdzenia, bo przeciez beta temu zaprzeczyła prawda?
Goodka
Moderator
Który to dzień po owulacji?Mam pytanie, wczoraj na papierze miałam lekko zarozowiony sluz. Po sprawdzeniu bety 1.03 i jej wynikiem <0.1 zaaplikowalam sobie tampon oczekując na @ ale poza tym śladem na tamponie, nic więcej się nie wydarzyło, nadal okresu nie mam. Niemozliwe jest, zeby dopiero dochodzilo do zagniezdzenia, bo przeciez beta temu zaprzeczyła prawda?
Szczerze nie wiem najlepiej chyba w takim razie poprostu czekaj i zobacz czy to jutra dostaniesz okres a jeśli nie to zrób ponownie betęMam pytanie, wczoraj na papierze miałam lekko zarozowiony sluz. Po sprawdzeniu bety 1.03 i jej wynikiem <0.1 zaaplikowalam sobie tampon oczekując na @ ale poza tym śladem na tamponie, nic więcej się nie wydarzyło, nadal okresu nie mam. Niemozliwe jest, zeby dopiero dochodzilo do zagniezdzenia, bo przeciez beta temu zaprzeczyła prawda?
Jak masz wizytę u lekarza to tam napewno się wszystkiego dowieszEch, teraz miałam takie brunatne skrzepy... jeden taki właśnie kilku milimetrowy o szczególnym kształcie... nie boli mnie podbrzusze.
G
guest-1680456925
Gość
Owulacja wg testu owu 15.02 więc , ten test testeo z ta kreską mnie zwyczajnie zwiódłKtóry to dzień po owulacji?
Załączniki
A ta kreska pojawiła się w wyznaczonym czasie?Owulacja wg testu owu 15.02 więc , ten test testeo z ta kreską mnie zwyczajnie zwiódł
reklama
G
guest-1680456925
Gość
15 minut od wykonania testuA ta kreska pojawiła się w wyznaczonym czasie?