Bardzo współczuję mam nadzieję że szybko się udaNiestety nie mam juz co sprawdzać
Wynik bety <0.1 a prog. 2,34
Moje testy są wg bety negatywne, czyli dobrze przewidywalam, ze te pinki jakieś słabe, ledwo widoczne.
reklama
Karola270984
Fanka BB :)
tak po paru sekundachTeż coś widzę i jeśli pojawiła się w wyznaczonym czasie to gratulacje
Stało się to czego się obawiałam (a czego się chyba po części spodziewałam widząc dzisiejszy niski wynik bety) dostałam @… Ciąża biochemiczna. Także pierwszy falstart… W piątek zrobię ponownie betę żeby upewnić się ze maleje i działamy od nowa
Życzę Wam wszystkim dużo zdrówka i sił oraz powodzenia! Szczęśliwych rozwiązań
Życzę Wam wszystkim dużo zdrówka i sił oraz powodzenia! Szczęśliwych rozwiązań
Goodka
Moderator
Ewcia, na twoim miejscu jak najszybciej skontaktowałabym się z ginekologiem. Być może masz za niski progesteron i musisz brać luteinę? Ja też mam bóle brzucha, ale jak narazie wszystko jest Ok, beta przyrasta. Moja przyjaciółka miała na początku ciąży nie tyle plamienia, co obfite krwawienia żywą krwią, ale dzięki pomocy lekarza udało się to opanować i teraz ma zdrową roczną córcię Będzie dobrze, tylko szybko do lekarza!U mnie stresior i to nie mały, nagły ból brzucha i brązowe plamienia…wzięłam nospe max i czekam na rozwój sytuacji. Trochę mnie to niepokoi zważywszy na niską betę…tak trochę spodziewam się najgorszego :/
Sęk w tym, że zanim dostałam @ miałam typowe objawy, ktore co miesiąc mi towarzysza przy @, uderzenia gorąca, bóle brzucha. Krew jest typowo menstruacyjna ciemna ze skrzepami do tego bóle burza powiedziała bym ze nawet mocniejsze niż przy standardowej @. Nie będę się łudzić, jutro zrobię betę żeby tylko upewnić się ze spadłaEwcia, na twoim miejscu jak najszybciej skontaktowałabym się z ginekologiem. Być może masz za niski progesteron i musisz brać luteinę? Ja też mam bóle brzucha, ale jak narazie wszystko jest Ok, beta przyrasta. Moja przyjaciółka miała na początku ciąży nie tyle plamienia, co obfite krwawienia żywą krwią, ale dzięki pomocy lekarza udało się to opanować i teraz ma zdrową roczną córcię Będzie dobrze, tylko szybko do lekarza!
modesty
Ech, robiłam jeszcze test ciążowy a tam pod koniec plamienie rozowe. Umówiłam na dzisiaj wizytę, a miałam iść za 2 tyg dopiero. Już nie pamiętam jak miałam w tamtej ciąży. A test po 2 dniach nie jest jakiś mocniejszy tylko to innej firmy. Drugie zdjęcie z dziś.
Goodka
Moderator
Daj znać co powiedział lekarz, trzymam kciuki żeby wszystko było jednak dobrzeEch, robiłam jeszcze test ciążowy a tam pod koniec plamienie rozowe. Umówiłam na dzisiaj wizytę, a miałam iść za 2 tyg dopiero. Już nie pamiętam jak miałam w tamtej ciąży. A test po 2 dniach nie jest jakiś mocniejszy tylko to innej firmy. Drugie zdjęcie z dziś.
Karola270984
U mnie dzisiaj 2 mocne kreski…
Dokaldnie daj znać trzymamy kciukiEch, robiłam jeszcze test ciążowy a tam pod koniec plamienie rozowe. Umówiłam na dzisiaj wizytę, a miałam iść za 2 tyg dopiero. Już nie pamiętam jak miałam w tamtej ciąży. A test po 2 dniach nie jest jakiś mocniejszy tylko to innej firmy. Drugie zdjęcie z dziś.Zobacz załącznik 1374869Zobacz załącznik 1374870
reklama