reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Moja siostra ma, świetna sprawa zwłaszcza jak ktoś nie ma zbytnio czasu na gotowanie, szatkuje, mieli tym wszystko. Będzie robiła "słoiczki" dla Klary ☺️
Ale kupiła kilka lat temu, wtedy był dużo tańszy.
Kilka lat temu wszystko było dużo tańsze 😁😁😁 thermomix zawsze był drogi. Ale fakt że raz na jakiś czas mają raty 0%

reklama
Kilka lat temu wszystko było dużo tańsze 😁😁😁 thermomix zawsze był drogi. Ale fakt że raz na jakiś czas mają raty 0%
Nie pamiętam czy na raty brała czy nie, ale zawsze jak u niej jestem to z niego korzysta :) Ja mam blender i też sobie radzi, dużo rzeczy można w nim zrobić i to mi styknie w sumie 😅

Nie pamiętam czy na raty brała czy nie, ale zawsze jak u niej jestem to z niego korzysta :) Ja mam blender i też sobie radzi, dużo rzeczy można w nim zrobić i to mi styknie w sumie 😅
Tak naprawdę to chyba bym musiała pójść na pokaz, żeby ocenić czy mi by się to przydało. 😄 kuzynka męża sprzedaje te sprzęty.

Tak naprawdę to chyba bym musiała pójść na pokaz, żeby ocenić czy mi by się to przydało. 😄 kuzynka męża sprzedaje te sprzęty.
Przedstawiciel z reguły przyjezdza do domu, bylam na dwóch takich prezentacjach - robią same pyszności, flagowe dania 😀 Ja trafiłam na gulasz z knedlem, kawę mrożona, lody, bułeczki i coś tam jeszcze 🤤

reklama
Moja znajoma też posiada thermomix i mówi że nie wyobraża już sobie życia. Z tym że to też osoba która bielibi gotować i nie umie za bardzo. Ja to uwielbiam gotować. Ciekawa jestem czy by mi pasował taki sprzęt. Chętnie bym nawet nie tyle poszła na pokaz, bo to wiadomo że tak zaprezentują żebym była pewna, że żyć bez niego nie mogę, a wypożyczyłabym na np tydzień czy dwa 😅

Do góry