Unficzka
Fanka BB :)
A ja się cały czas zastanawiam słuchajcie czy przy karmieniu piersią można pić wodę muszynianke?
A dlaczego nie? Piję ją od paru dobrych lat...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja się cały czas zastanawiam słuchajcie czy przy karmieniu piersią można pić wodę muszynianke?
Myślałam że może ma za dużo minerałówA dlaczego nie? Piję ją od paru dobrych lat...
Oj tak ...Helena tak się przygląda ze wzroku nie spuszcza i widzę jak próbuje tym języczkiem buzka kombinować cis w stylu "jak ona to robi co to jest" hehe ogólnie jest śmiesznieJa wychodzę z założenia że jeśli dziecko byłoby głodne to by płakało. Moja tak krzyczy wyedy że nie da się tego przegapić. Myślę że każdy maluch, choćby najspokojniejszy, jakby był głodny to by tak dawał znać że na pewno byśmy zauważyły
Czy Wasze maluchy też was tak obserwują jak coś zjadacie? Mi aż czasami dziwnie
Ja musze powoli zacząć zgłębiać temat rozszerzania diety bo to moje pierwsze dziecko i jestem zielona w tym temacie. A czas szybko płynie. Niecałe 2mc do pół roku nam zostałyOj tak ...Helena tak się przygląda ze wzroku nie spuszcza i widzę jak próbuje tym języczkiem buzka kombinować cis w stylu "jak ona to robi co to jest" hehe ogólnie jest śmiesznie
ja pije herbatke lactosan fixA bierzecie cos na laktacje? Nie wiem czy to nie efekt placebo ale ja biore piualette I tydzien jak nie bralam to mi dziecko nie przybralo, moze blad wagi/zbieg okolicznosci.
Ja piję piwo bezalkoholowe ma słód jęczmienny który pobudza laktacje. Przyjemne z pożytecznym jeśli ktoś lubi piwkoA bierzecie cos na laktacje? Nie wiem czy to nie efekt placebo ale ja biore piualette I tydzien jak nie bralam to mi dziecko nie przybralo, moze blad wagi/zbieg okolicznosci.
Ja wychodzę z założenia że jeśli dziecko byłoby głodne to by płakało. Moja tak krzyczy wyedy że nie da się tego przegapić. Myślę że każdy maluch, choćby najspokojniejszy, jakby był głodny to by tak dawał znać że na pewno byśmy zauważyły
Czy Wasze maluchy też was tak obserwują jak coś zjadacie? Mi aż czasami dziwnie
Ja piję piwo bezalkoholowe ma słód jęczmienny który pobudza laktacje. Przyjemne z pożytecznym jeśli ktoś lubi piwko