reklama
Ja lubię desperadosa bo smakuje jak normalny, ewentualnie Żywiec biale. A z takich zwykłych to albo Heineken albo lidlowe perlenbacherA jakie znasz dobre bezalkoholowe? Też ostatnio miałam ochotę, ale te wszystkie owocowe o smaku lemoniady a nie piwa mnie nie kręcą
Hehe ja też pije piwko bezalkoholowe dosyć często.Ja piję piwo bezalkoholowe ma słód jęczmienny który pobudza laktacje. Przyjemne z pożytecznym jeśli ktoś lubi piwko
Ja bardzo lubię Żywiec IPA, smakuje prawie identycznie jak to alkoholowe.A jakie znasz dobre bezalkoholowe? Też ostatnio miałam ochotę, ale te wszystkie owocowe o smaku lemoniady a nie piwa mnie nie kręcą
Unficzka
Fanka BB :)
Ja lubię desperadosa bo smakuje jak normalny, ewentualnie Żywiec biale. A z takich zwykłych to albo Heineken albo lidlowe perlenbacher
Jest Desperados bez %?! W jakim sklepie dostałaś? Może u nas też jest, ale nie zwróciłam uwagi...
W dino zawsze jest.Jest Desperados bez %?! W jakim sklepie dostałaś? Może u nas też jest, ale nie zwróciłam uwagi...
U mnie w Poznaniu jest w prawie każdym sklepie: lidl, biedronka, żabka. Jest na nim napisane Desperados virgin 0,0%Jest Desperados bez %?! W jakim sklepie dostałaś? Może u nas też jest, ale nie zwróciłam uwagi...
Unficzka
Fanka BB :)
U mnie w Poznaniu jest w prawie każdym sklepie: lidl, biedronka, żabka. Jest na nim napisane Desperados virgin 0,0%
Jutro ruszam na łowy
Dziewczyny, czy Wasze dzieci nadal są takie niespokojne przy piersi? Mój cały czas się wykręca i płacze, a do tego za dnia zrobił się bardzo marudny, zastanawiam się czy po prostu nie jest głodny
reklama
To jest steryd. Nie smaruj tym buzi bo potrafią zostać plamy na długie miesiące. Ja stosowałam do podratowania skóry przy zostrzeniu zmian przy alergii z ciężkim AZS. Jak nie usunelam z diety alergenu to po odstawieniu wszystko wracała do normy. No i długie stosowanie może spowolnić rozwój ruchowy dziecka pomimo że to krem tak twierdziła przynajmniej nasza neurolg. Choć do końca nie łapie jak.Używała któraś z Was kremu hydrokortyzon u swojego dziecka?