U nas jutro kończymy 4 miesiące dzis bylismy u alergologa po tym jak pediatra stwierdziła bmk i żyłam na vege produktach bo we wszystkim jest mleko. Stwiedzila ze to żadne bmk tylko podrażnienie mowila ze mały nie może tak długo mieć cycka w buzi bo podraznia mu się skóra ale jak to możliwe jak robię tez za smoczek
powiedziała że mały wazy za duzo bo 7600 mowi ze o 1.5kg za duzo żeby go trochę ograniczać bo przez to może mieć problem z brzuszkiem i kupami i dala tez debridat
Mały jest maruda lubi jak ktoś jest obok niego jak tylko zostanie sam to krzyk na caly dom o to nie taki wolajacy tylko az się zanosi. Ostatnio moj antybujakowy syn przekonał się bo zakupiłam babybjorna drogie to ale z 10 minut się pobuja
śmiejemy się ze od małego wie ze jak coś kosztuje drogi hajs to inaczej niż w jakim tańszym bujaku
zastanawiam się czy nie ma żadnego skoku bo jak uwielbial spacery spal sobie tak teraz nie zaśnie i awantura i tylko max 1h wytrzymuje ale myślę że swedzi go tez bardziej na dworze te podrażnienie bo drapie się rękawkiem od kombinezonu