No nie możemy narzekać, ale na prawdę u nas te codzienne kąpiele robią robotę)To brzmi bardzo dobrze
reklama
My dlatego też tego rytuału kąpieli pilnujemy żeby mała miała schemat. I jak ma drzemki w dzień to wieczory wyglądają dobrze.No nie możemy narzekać, ale na prawdę u nas te codzienne kąpiele robią robotę)
U nas w dzień to nie mam co pilnować spania, bo jak jest śpiąca to sama sobie idzie spać. W nocy natomiast kończy się samoobsługa. Każe się bujac albo w wózku albo na rękach po kilka godzin
Ja dla moich babć kupiłam smakowe miody z Pasieki Sadowskich, dla jednego dziadka wino i amol, a drugiego kolejny bajer dla niewidomych. Za to dla moich rodziców od moich dzieci koszulki z napisem gang babci i gang dziadka z chłopcem i dziewczynka, a pod spodem imiona dzieci.Dziewczyny jakie pomysły na Dzień Babci i Dziadka?
Mój tak placze przy cycu jak chce być odbity.U nas dzisiaj cały dzień ryk. Zaśnie na 15 minut przy cycku, po chwili się budzi i płacze. Słychać tylko co chwile jak gazy odchodzą. Nie mam już siły, nie wiem co robić...
Unficzka
Fanka BB :)
Mój tak placze przy cycu jak chce być odbity.
Tylko płacze cały czas, obojętnieje czy po jedzeniu czy po spaniu czy kiedykolwiek...
A robi kupkę? Może ma zatwardzenieTylko płacze cały czas, obojętnieje czy po jedzeniu czy po spaniu czy kiedykolwiek...
A śpi dzisiaj jakoś w miarę ok? Bo może jest zmęczony.. Moja jak jest zmęczona to też cały czas płacze. I wtedy konieczna jest drzemkaTylko płacze cały czas, obojętnieje czy po jedzeniu czy po spaniu czy kiedykolwiek...
Unficzka
Fanka BB :)
A robi kupkę? Może ma zatwardzenie
Kupka była wczoraj ( u nas jest co drugi dzień ), a od rana od ósmej były cztery drzemki, łącznie 2h, ale spać nie da się położyć. Chyba zaraz pojedziemy na wycieczkę samochodową...
reklama
Może skok rozwojowy? Podobno 8 10 11 12 to skok rozwojowyKupka była wczoraj ( u nas jest co drugi dzień ), a od rana od ósmej były cztery drzemki, łącznie 2h, ale spać nie da się położyć. Chyba zaraz pojedziemy na wycieczkę samochodową...
U nas tez mały nie odkladalny w dzień spałby tylko na rękach ale za to noce są cale przespane i mam nadzieje że tak zostanie
U nas w tym tygodniu miało być szczepienie ale nie wiem czy wyjdzie mam wrażenie jakby mały byl trochę zaflegmiony i kilka razy kasłał dzis kataru brak goraczki tez obserwuje go