Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Dziękuje za te miłe słowa i wsparcie po tej kroplowce doszłam do siebie ale spałam pół dnia w nocy miałam gorączkę i byłam cała mokra jak z kranu ze mnie leciało.. dzisiaj przyjechałam do szpitala skontrolować ten płyn owodniowy i miałam znowu ktg bo bali się o małego po tej grypie No i teraz zobaczymy. Na ktg były skurcze. Wczoraj wieczorem miałam bardzo mocne znowu.. czekam aż przyjmie mnie lekarz i dam znać.
Tak mi tez mówili ze o to tyle czasu jesscze masz o to jeszcze długo.. Boże to wkurwia bardziej niż nie wiem co teraz już 39-+3 ale jak ktoś mi powie ooo to jeszcze dwa tyg za nim urodzisz to chyba komuś strzelę xd
Płyn w normie mam czekać na poród , skurcze są ale rozwarcia nie ma. W niedziele kolejne ktg mówił ze na ttm etapie co 4 dni kontrolować. Obstawia ze urodzę 3/4 listopad no to zobaczymy
Tak mi tez mówili ze o to tyle czasu jesscze masz o to jeszcze długo.. Boże to wkurwia bardziej niż nie wiem co teraz już 39-+3 ale jak ktoś mi powie ooo to jeszcze dwa tyg za nim urodzisz to chyba komuś strzelę xd
Płyn w normie mam czekać na poród , skurcze są ale rozwarcia nie ma. W niedziele kolejne ktg mówił ze na ttm etapie co 4 dni kontrolować. Obstawia ze urodzę 3/4 listopad no to zobaczymy
Ostatnia edycja: