reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Sama też myślałam, że pranie i prasowanie pójdzie szybciutko, a teraz pranie tak długo mi schnie (nie mam suszarki), że chyba dwa tygodnie się z tym bawiłam... A też gniazdko uwite, zostają praktycznie ostatnie przygotowania i tylko czekać 🙂
U mnie to będą max 4 prania wliczając kocyki, rożki itp, bo to wszystko malutkie i w dodatku wszystko w jasnych kolorach, więc pójdzie sprawnie. Nie mam suszarki, ale mam dodatkowy grzejnik w łazience by szybciej schło. Mój syn kosmiczne ulewał i pamiętam prania były i 2 razy dziennie ubranek, ale przede wszystkim tetry, które były wszędzie. Miałam ze 30 sztuk, a i tak dzień w dzień suszenie i pranie. No i ulewał tak 9 miesięcy.

U mnie to będą max 4 prania wliczając kocyki, rożki itp, bo to wszystko malutkie i w dodatku wszystko w jasnych kolorach, więc pójdzie sprawnie. Nie mam suszarki, ale mam dodatkowy grzejnik w łazience by szybciej schło. Mój syn kosmiczne ulewał i pamiętam prania były i 2 razy dziennie ubranek, ale przede wszystkim tetry, które były wszędzie. Miałam ze 30 sztuk, a i tak dzień w dzień suszenie i pranie. No i ulewał tak 9 miesięcy.
U mnie przy córeczce też było potem pranie co drugi dzień, bo ulewała. Pamiętam, że jak mała spała to miałam relaks i serfowałam na desce (do prasowania)🤣 słuchając radia.

O to mamy ten sam termin, ja dzisiaj też 31+4. Wizytę miałam dwa dni temu i moja mała 1820g :)
Twoja troszkę mniejsza 😍😍😍ale minimalnie .... wsumie dość podobnie rosna 😊😊😊... ogólnie to nie są jakieś duże
na kiedy masz termin u mnie 25 listopad ale u mnie wcześniej będzie rozwiązanie ze względu na kilka dolegliwości. ... najważniejsze żeby mała była zdrowiutka 😍😍😍😍

zazdroszczę, ja już zrobiłam z 6 prań lekką ręką, i jeszcze jedno zostało. Psychicznie się zbieram do prasowania tego 😂

reklama
Twoja troszkę mniejsza 😍😍😍ale minimalnie .... wsumie dość podobnie rosna 😊😊😊... ogólnie to nie są jakieś duże
na kiedy masz termin u mnie 25 listopad ale u mnie wcześniej będzie rozwiązanie ze względu na kilka dolegliwości. ... najważniejsze żeby mała była zdrowiutka 😍😍😍😍
Mi wychodzi 27.11 bo mialam dłuższe cykle. Rosną podobnie, a jeszcze błąd pomiaru więc są bardzo podobne :)
Ja zobaczę czy moja szyjka dotrwa do terminu ale mam nadzieję że tak :)

Do góry