MiśZielinka
Fanka BB :)
Z drugiej strony powiem wam że np u Nas przy 1 dziecku był chaos taki, że okazało się, że przyda się pierdyliard rzeczy i było właśnie lecenie dk apteki czy zamawianie przez sklep, doradzanie mężowi przez fachowe sklepowe. Niewiadomo też czy jak przyjdzie kolejna fala to czas oczekiwania na przesyłkę się nie przedłuży dlatwgo ja chyba wolę wszystko sobie kupić i oszczędzić stresu wszystkim dookoła i sobie po porodzie.. Nigdy niewiadomo jak się będziemy czuć i czy będziemy mieli do tego głowę..Z doświadczenia, wszystko można kupić od ręki jak coś się okaże potrzebne. Mi mąż po porodzie kupował kapturki do karmienia w 1dobie po porodzie w aptece, i zamawialiśmy laktator ręczny z aventu, który przyszedł na drugi dzień. Malutkie ciuszki też mama dokupiła mi w jeden dzień w Tesco. Więc nie ma stresu. Po cesarce nie miałam wielkich majtów które nie urażałyby brzucha, to siostra mi ma ryneczku kupiła. Ale takich rzeczy się nie przewidzi, a dokupi w chwilę.
Nie wiem co jest na liście, ale warto sobie sprezentować ładne i wygodne stanik do karmienia, przydadzą się na długo