reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
A moe
5+0, dokładnie tak jak piszesz. Kiedy u ciebie żółtkowy się pojawił?
Ja byłam na wizycie 5+2 i lekarz nie zobaczył pęcherzyka żółtkowego i powiedział że znowu poronienie ... I dopiero jak podkręcił usg to pojawił się ledwo widoczny okrąg i powiedział że są dwie możliwości, albo ciąża obumiera albo doszło do późnego zapłodnienia i na szczęście było to drugie .... ale to był najgorszy tydzień w moim życiu bo dopiero po tygodniu miałam kolejna wizytę..

Ja byłam na wizycie 5+2 i lekarz nie zobaczył pęcherzyka żółtkowego i powiedział że znowu poronienie ... I dopiero jak podkręcił usg to pojawił się ledwo widoczny okrąg i powiedział że są dwie możliwości, albo ciąża obumiera albo doszło do późnego zapłodnienia i na szczęście było to drugie .... ale to był najgorszy tydzień w moim życiu bo dopiero po tygodniu miałam kolejna wizytę..
A pamiętasz ile twój pęcherzyk ciążowy miał wtedy mm?

Hej dziewczyny.mam nadzieje ze macie swoje sposoby na upały :)
Ja z przytupem zaczęłam weekend i kupiłam wózek i fotelik. A co tam :)
Mam teraz zagwozdke. Poproszę o rady. Pierwszy raz mam zimowe dziecko które spędzi w gondoli ok 5 - 6 miesięcy. Do gondoli wkłada się dziecko w kombinezonie czy oprócz tego śpiworek do środka i może cieńszy kombinezon wtedy? Chłopaków miałam w marcu wiec tego kłopotu nie było :) jakieś rady?

reklama
Hej dziewczyny.mam nadzieje ze macie swoje sposoby na upały :)
Ja z przytupem zaczęłam weekend i kupiłam wózek i fotelik. A co tam :)
Mam teraz zagwozdke. Poproszę o rady. Pierwszy raz mam zimowe dziecko które spędzi w gondoli ok 5 - 6 miesięcy. Do gondoli wkłada się dziecko w kombinezonie czy oprócz tego śpiworek do środka i może cieńszy kombinezon wtedy? Chłopaków miałam w marcu wiec tego kłopotu nie było :) jakieś rady?
Ja wkładałam w kombinezon i przykrywam kocykiem minky z wkładem zimowym do wózka. No i ta cienka osłonka wózkowa. Choć teraz myślę o śpiworku, wiem że moje koleżanki z forum wkładały dzieci w dresie ale bez żadnego kombinezonu, tyle że tu chodzi o taki śpiworek wyłożony cały futerkiem, z kapturkiem gdzie tylko twarz widać.

Do góry