Ja byłam wczoraj 13+0, ale z usg wskazało 13+4.Ale w terminie to tak bardziej 12 czy bliżej 14? Ja idę 11+6 i jestem ciekawa nawet na 60 %
reklama
Natalia9898
Fanka BB :)
Ja to się tak stresuje tymi prenatalnym i że dajcie spokój tym bardziej że nie mam żadnych objawów ciąży oprócz braku miesiączki i bolo brzucha czasami , wcześniej to mnie chodzisz piersi bolały
Juana19
Mi wychodziło 12+5 chyba. Zawsze usg mam kilka dni do przodu niż z OM. Ale na każdym równo wiec po prostu mam się nastawić na wcześniejsza poród. Przed ciaza miałam poronienie wiec wychodzi na to ze zaszłam w ciąże jeszcze mając betę z poprzedniej ale już nie dyskutuje. Niech i będzie 3 listopad. Dzień jak codzieńAle w terminie to tak bardziej 12 czy bliżej 14? Ja idę 11+6 i jestem ciekawa nawet na 60 %
aha właśnie chałka się robi ....
A miałaś okres po poronieniu czy od razu kolejna ciąża? Bo ja właśnie miałam od razu i nie wiadomo jak liczyć tzn. Lekarz liczy dzień poronienia jako data ost.miesiączki.Mi wychodziło 12+5 chyba. Zawsze usg mam kilka dni do przodu niż z OM. Ale na każdym równo wiec po prostu mam się nastawić na wcześniejsza poród. Przed ciaza miałam poronienie wiec wychodzi na to ze zaszłam w ciąże jeszcze mając betę z poprzedniej ale już nie dyskutuje. Niech i będzie 3 listopad. Dzień jak codzień
aha właśnie chałka się robi ....
MałaMi30
Mnie piersi tez juz prawie nie bolą wieczorami tylko trochę tez się martwięJa to się tak stresuje tymi prenatalnym i że dajcie spokój tym bardziej że nie mam żadnych objawów ciąży oprócz braku miesiączki i bolo brzucha czasami , wcześniej to mnie chodzisz piersi bolały
blondynka11
Siemka kobietki [emoji16] A może moderator tego postu zrobiłaby listę w pierwszym poście która na kiedy ma termin? Co wy na to? [emoji16]
Juana19
Nie nie miałam. Krwawiłam/plamilam ok 3 tyg. Wydaje mi się ze wiem kiedy było dokładnie poronienie czyli od tego momentu powinno się liczyć jak u ciebie ale wychodzi ze tydzień wcześniej. Ale wynika ze owulacje miałam jak mi jeszcze beta nie zeszła. A potem zaraz zaczęła rosnąć )))A miałaś okres po poronieniu czy od razu kolejna ciąża? Bo ja właśnie miałam od razu i nie wiadomo jak liczyć tzn. Lekarz liczy dzień poronienia jako data ost.miesiączki.
jej chyba już tu nie ma, poszła na jakiś zamknięty wątek.Siemka kobietki [emoji16] A może moderator tego postu zrobiłaby listę w pierwszym poście która na kiedy ma termin? Co wy na to? [emoji16]
reklama
blondynka11
Jesteś tu jeszcze? Może można kogoś innego zrobić moderatorem?Hej. Witam listopadowe mamy 2021 [emoji3526]
Ja też miałam to szczęście się tu znaleźć [emoji3059] [emoji3059]
Mój termin porodu z ostatniej miesiączki to 1 listopad
Czekam na Was [emoji16]