reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja to się tak stresuje tymi prenatalnym i że dajcie spokój tym bardziej że nie mam żadnych objawów ciąży oprócz braku miesiączki i bolo brzucha czasami , wcześniej to mnie chodzisz piersi bolały

Ale w terminie to tak bardziej 12 czy bliżej 14? Ja idę 11+6 i jestem ciekawa nawet na 60 % 😂😂🙈
Mi wychodziło 12+5 chyba. Zawsze usg mam kilka dni do przodu niż z OM. Ale na każdym równo wiec po prostu mam się nastawić na wcześniejsza poród. Przed ciaza miałam poronienie wiec wychodzi na to ze zaszłam w ciąże jeszcze mając betę z poprzedniej ale już nie dyskutuje. Niech i będzie 3 listopad. Dzień jak codzień :)

aha właśnie chałka się robi .... 🐳

Mi wychodziło 12+5 chyba. Zawsze usg mam kilka dni do przodu niż z OM. Ale na każdym równo wiec po prostu mam się nastawić na wcześniejsza poród. Przed ciaza miałam poronienie wiec wychodzi na to ze zaszłam w ciąże jeszcze mając betę z poprzedniej ale już nie dyskutuje. Niech i będzie 3 listopad. Dzień jak codzień :)

aha właśnie chałka się robi .... 🐳
A miałaś okres po poronieniu czy od razu kolejna ciąża? Bo ja właśnie miałam od razu i nie wiadomo jak liczyć 😉 tzn. Lekarz liczy dzień poronienia jako data ost.miesiączki.

Ja to się tak stresuje tymi prenatalnym i że dajcie spokój tym bardziej że nie mam żadnych objawów ciąży oprócz braku miesiączki i bolo brzucha czasami , wcześniej to mnie chodzisz piersi bolały
Mnie piersi tez juz prawie nie bolą wieczorami tylko trochę tez się martwię 😑

A miałaś okres po poronieniu czy od razu kolejna ciąża? Bo ja właśnie miałam od razu i nie wiadomo jak liczyć 😉 tzn. Lekarz liczy dzień poronienia jako data ost.miesiączki.
Nie nie miałam. Krwawiłam/plamilam ok 3 tyg. Wydaje mi się ze wiem kiedy było dokładnie poronienie czyli od tego momentu powinno się liczyć jak u ciebie ale wychodzi ze tydzień wcześniej. Ale wynika ze owulacje miałam jak mi jeszcze beta nie zeszła. A potem zaraz zaczęła rosnąć :))))

reklama
Do góry