Jak ktoś chętny to zapraszamy do grupy zamkniętej
reklama
blondynka11
Fanka BB :)
Jeszcze przed ciąża jak mąż wyjeżdżał w delegacje to i owszem [emoji1787] Ale teraz to nawet ochoty na sex nie mam a co mowa jeszcze sama ze sobą [emoji16] mam cichą nadzieję że jak zacznę 2 trymestr to mi libido podskoczy [emoji2960]Kobietki, a ja od jakiegoś czasu tak się zastanawiam... Bardzo intymne pytanie, ale interesujące [emoji2957][emoji16]
Czy któraś z was dogadza sobie sama? Jakie macie do tego podejście?
Ja ze względu na krwiaka mam zakaz jakiejkolwiek formy tego rodzaju aktywnościKobietki, a ja od jakiegoś czasu tak się zastanawiam... Bardzo intymne pytanie, ale interesujące
Czy któraś z was dogadza sobie sama? Jakie macie do tego podejście?
EmiD
A ja się cieszę jak mi przechodza jakieś dolegliwości chociaz blachy jeden dzień. Szkoda ze nadal nie mogę słodyczy. Dziewczyny ale mi to przejdzie za jakiś czas mam nadzieję to moja pierwsza ciaza więc się zastanawiamMnie piersi tez juz prawie nie bolą wieczorami tylko trochę tez się martwię
MałaMi30
Ja się nie cieszę bo jak mi w pierwszej ciąży minął ból piersi to sie okazało 2 tyg później ze poroniłam także mam taki uraz mały do mijających objawów.A ja się cieszę jak mi przechodza jakieś dolegliwości chociaz blachy jeden dzień. Szkoda ze nadal nie mogę słodyczy. Dziewczyny ale mi to przejdzie za jakiś czas mam nadzieję to moja pierwsza ciaza więc się zastanawiam
Jeszcze przed ciąża jak mąż wyjeżdżał w delegacje to i owszemAle teraz to nawet ochoty na sex nie mam a co mowa jeszcze sama ze sobąmam cichą nadzieję że jak zacznę 2 trymestr to mi libido podskoczy [emoji2960
To też moja pierwsza ciąża i mogę Cię pocieszyć, że będąc w 7-11 tygodniu mdłości i wymioty codziennie, dzień i noc. Od 12 tygodnia przeszło, ale czasami jeszcze zwrócę śniadanie Aktualnie zaczęłam 14 tydzień z głową w misce z ranaA ja się cieszę jak mi przechodza jakieś dolegliwości chociaz blachy jeden dzień. Szkoda ze nadal nie mogę słodyczy. Dziewczyny ale mi to przejdzie za jakiś czas mam nadzieję to moja pierwsza ciaza więc się zastanawiam
Cieszę się, że te mdłości z początku już minęły
blondynka11 mój też pojechałam daleeko i na dłuugo, a ja czasami aż zagryzam zęby
Martaem1983
Dziewczyny jaka macie wydzielinę?
Bo ja mam bardzo wodnista bezbarwna i nie wiem czy to normalne. Nie jest jej dużo, czasem jest delikatnie „ciągnąca się” ale to również niewielka ilość.
Bo ja mam bardzo wodnista bezbarwna i nie wiem czy to normalne. Nie jest jej dużo, czasem jest delikatnie „ciągnąca się” ale to również niewielka ilość.
reklama
MałaMi30
Nie wiem w którym tyg jestes ale czytalam gdzies ze od 12 tygodnia moze pojawić sie wiecej wydzieliny i dopóki ma niepokojącego koloru lub zapachu i nie odczuwasz swędzenia czy pieczenia to wszystko jest okej. Ja bardzo analizowałam swoją wydzieline od początku bo lekarz mnie nastraszył ze wczesniejsze poronienie moglo być przez infekcje której nawet nie zauważyłam. Wiec wnikliwie obserwowałam tym razem. I doszłam do wniosku ze dopóki wydzielina jest taka mleczna albo bezbarwna to jest okej. I nie może mieć grudek tylko taka jak balsam. Jak zaczynaja robić sie grudki i nie jest idealnie gładka to można powiedzieć ze zaczyna sie coś dziać jakaś infekcja.Dziewczyny jaka macie wydzielinę?