reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

bardzo chciałabym ,aby tym razem się udało.
Liczę,że teraz mam włączoną heparynę i to pomoże,łapię się każdej pozytywnej rzeczy chociażby tych dużych przyrostów (wcześniej były w normie ale nie takie duże) byle tylko jak naj mniej się stresować
Ja też heparyna i acard. W zeszłej ciąży była heparyna i sama niestety nie dała rady.

reklama
Ja też heparyna i acard. W zeszłej ciąży była heparyna i sama niestety nie dała rady.
ja właśnie nic nie miałam w poprzednich ,ostatnia doszła do 6+1 i się serce zatrzymało obecny gin powiedział że przy tym moim wyniku to normalna reakcja organizmu , więc teraz przy lekach liczę ,że się uda

Hej dziewczyny, odebrałam wyniki porannej bety i nie wygląda to dobrze moim zdaniem. Pierwsze dwa badania zrobiłam 12.12 i 14.12 i przyrost był super (12.12 23 a 14.12 65), a wynik z dzisiaj to tylko 287 :( myślicie że nic z tego nie będzie?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, odebrałam wyniki porannej bety i nie wygląda to dobrze moim zdaniem. Pierwsze dwa badania zrobiłam 12.12 i 14.12 i przyrost był super (12.12 23 a 14.12 65), a wynik z dzisiaj to tylko 287 :( myślicie że nic z tego nie będzie?
Bym zbadała kolejny przyrost. Zależy czy w ty samych godz były badane. W kalkulatorze niby przeszło 64%

Bym zbadała kolejny przyrost. Zależy czy w ty samych godz były badane. W kalkulatorze niby przeszło 64%
Dzisiejsze badanie było około 40 minut wcześniej niż to z 14.12, ale to chyba nie powinno zrobić aż takiej różnicy prawda? Szczególnie że to tyle dni różnicy…
To 64% mnie martwi, że nie jest minimum 66 :(

Dziewczyny jak się radujecie w razie przeziębienia. Kręci mnie w nosie i leje się woda boję się, że będę chora a to sam początek 😥

Zrób przyrost kolejny po 48 godzinach lub po 72. Nie porównuje się przyrostów po tylu dniach. Chodź wedle kalkulatora wychodzi poniżej normy. Niektóre ciążę utrzymuja się z niższym przyrostem. A są ciążę które nie utrzymują się przy wysokim przyroście. Najważniejsze że rośnie.
Tak, w tym samym laboratorium robiłam

reklama
Jak nie masz możliwości sprawdzenia w niedziele to na spokojnie zrob w poniedziałek. Może jest leniwy i wolno przyrasta. Niestety już na nic nie mamy wpływy

Do góry