reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja nadal mam bóle głowy zawroty omdlenia i nic się nie zmienia a kończę wlasnie 11 tydzień. Dwa dni życia pozniej nie mogę się podnieść z łóżka 😞 Dzis to jakis koszmar nie dosc ze do 2 spac nie mogłam to ten bol głowy .
A bierzesz coś na ten ból głowy? Mnie dwa dni tak bolała, ale jakoś przetrzymałam. Wczoraj wzięłam prysznic i na szczęście przeszło.

reklama
Hej, ja dzis 13+1, czy Wam też jest ciągle zimno? Czasami aż dreszcz mnie przechodzi. Zaczyna się codziennie po południu i trzyma do wieczora. Trwa to juz od kilku tygodni, w pierwszej ciąży tak nie miałam, zastanawiam się czy takie uczucie zimna to normalne?
Musze leżeć pod kocem żeby się trochę ogrzac😕
Mam tak samo zawsze po południu, fakt ze co kilka dni ale ciężko mi się wtedy ogrzać moj nie maz mowi wtedy że jestem lodowata. Więc chyba to normalne

Ja nadal mam bóle głowy zawroty omdlenia i nic się nie zmienia a kończę wlasnie 11 tydzień. Dwa dni życia pozniej nie mogę się podnieść z łóżka 😞 Dzis to jakis koszmar nie dosc ze do 2 spac nie mogłam to ten bol głowy .
Ja bym to jednak zgłosiła lekarzowi. Omdlenia nie pojawiają się bez przyczyny. U mnie działa na ból głowy leżenie po ciemku z zimnym okładem. Jak ostatnio mnie chwyciła migrena to wzielam już apap.

Jejku ja jestem dziś nie do życia, rano zrobiło mi się slabo, teraz boli mnie głowa, jest mi zimno i boli mnie brzuch 😒 rozwazam pół nospy max jak się nic nie zmieni

A bierzesz coś na ten ból głowy? Mnie dwa dni tak bolała, ale jakoś przetrzymałam. Wczoraj wzięłam prysznic i na szczęście przeszło.
Nie brałam nic ale zamierzam kupić paracetamol czy apap. Lekarz pozwolił bo naprawdę dzis jest koszmar

Ja bym to jednak zgłosiła lekarzowi. Omdlenia nie pojawiają się bez przyczyny. U mnie działa na ból głowy leżenie po ciemku z zimnym okładem. Jak ostatnio mnie chwyciła migrena to wzielam już apap.
Rozmawiałam z nia w piątek kazała pic więcej wody, soli i kawy a ja naprawdę tylko woda reszta mi nie smakuje

Rozmawiałam z nia w piątek kazała pic więcej wody, soli i kawy a ja naprawdę tylko woda reszta mi nie smakuje
U mnie po zawrotach głowy lekarz chciał robić ekg jak się będą powtarzać regularnie i będą dłuższe na szczęście przeszło. Nie wiem, chyba bym to konsultowała z innym lekarzem, może rodzinny bardziej pomoże.

Ja mam to samo, przed ciaza na krotki rękawek i ciagle mi było ciepło, a teraz sweterek i szlafrok nie odłączeni moi przyjaciele 😉
To ja chyba naprawdę mam wszystkie objawy inne niż większość kobiet w ciąży 🤷‍♀️🤷‍♀️bo ja znowu w drugą stronę, wcześniej to ubierana na cebulkę w kożuchy taki byłam zmarzluch a teraz to najchętniej koszulka i spodenki takie mi gorąco

Co do dreszczy i poczucia chłodu to twz tak mam. Gorąca ze mnie babka zazwyczaj a wczoraj spałam pod dwoma kocykami.. Temperatura w normie. Może to zmiany w organizmie, hormony tak na Nas działają.. W tych tygodniach przecież zachodzą w naszym ciele największe zmiany i dzidziuś jest już dzidziusiem a nie zarodkiem.

Zmieńmy stresujące tematy.
Będziecie robić sobie 3d.czy tam 4d?
Macie jakieś typy czy chłopak czy dziewczynka? Bo ja się objadam słodkim jak na dziewczynkę podobno?
Sprawdzała któraś chiński kalendarz płci?
Wieloródki czy wróżył wam ktoś z obrączki? 😂👍

No! Dalej dziewczyny! Tematy są. Odrywamy się od stresów i zaczynamy dyskusje trochę o pierdołach 😘 na rozluźnienie
Oooo widzę że nie tylko u mnie w rodzinie się wróży z obrączki 🙈🙈🙈tylko ze co najlepsze jest ze u wszystkich w mojej rodzinie się to potwierdziło 😂😂 więc po ślubie siedliśmy z mężem i mówimy no to wrozcie zobaczymy, z mojej wyszła jedna dziewczynka, z mojego tak samo 🤷‍♀️ na co ja mówię nie no tak to nie mamo daj swoją obrączkę też wyszła jedna dziewczynka. Na to wszystko mówię to jak tak to będzie Hania i tak sobie chodziłam dwa lata i mówiłam u nas będzie Hania i już 😂😂 no to mamy w drodze bliźniaki 😁😁😁i tyle z wróżenia

reklama
Do góry