reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja dzisiaj tez nie spałam od 4 do prawie 6 😳 dziewczyny od prawie tygodnia nie mam mdłości, tylko brak apetytu i wstręt do surowego miesa itd. Zaczynam sie troche martwić to dopiero 10 tydzien czy którejś wróciły mdłości po az tylu dniach ? Czytałam ze mdłości mogą zmniejszać sie w 12 tygodniu i to normalne. Piersi bez zmian jak do tej pory wieczorami pobolewają.

reklama
Tej nocy była pełnia, więc może to też na Was działało 😉 Ja śpię elegancko, w nocy jedna pobudka na siku. Podobnie miałam z synem będąc w ciąży.
Też biorę progesteron 2x1 i wydaje mi się, że przez niego mam taki dziwny zapach moczu.

A w ogóle to wczoraj powiedzieliśmy synowi i okazało się, że bardzo się cieszy. Już całe przedszkole wie, dzisiaj rano wpadł i wszystkim opowiadał. Bardzo sie cieszy. Ciągle mnie pyta czy może przytulić mój brzuch i głaska i całuje😍 Na mój aktualny stan emocjonalny to za dużo, wzrusz na maksa.

Ja miałam tydzień spokoju od mdłości.. zdążyłam jeszcze obskoczyć chrzciny bez żadnych rewolucji, a od wczoraj znów mdłości i wymioty [emoji52] Już miałam nadzieję, że nie wrócą [emoji23] Dziś zaczynam 10 tydzień i mam wizytę u lekarza, więc pewnie dowiem się coś więcej. Niestety u mnie też +1,5kg.. ale na zdrowe jedzenie póki co ciężko mi patrzeć, więc jem tylko to co zaakceptuje organizm.. chciałam uniknąć tycia w I trymestrze bo i tak startuje z nadwagą :/
O znalazłam Ty pisałaś tygodniu bez mdłości i ze wróciły. Ja tez nie mam od tygodnia i sie martwie. Masz juz caly czas czy dalej w kratke te mdłości?

Dziewczyny, znów pojawiły się bóle brzucha u mnie. Takie jakby na okres plus po bokach pewnie pachwiny, czasem tez takie kłujące. Czy któraś jest w podobnym tyg i tez tak ma?
12+4

O znalazłam Ty pisałaś tygodniu bez mdłości i ze wróciły. Ja tez nie mam od tygodnia i sie martwie. Masz juz caly czas czy dalej w kratke te mdłości?

Dobrze, że zauważyłam.. Ja też słuchajcie mam mniejsze dolegliwości. Mdli mnie tylko na silne zapachy i boli głowa, ale ogólnie czuje się nieźle. Też się zamartwiam czy to dobrze.. Wizytę mam dopiero za 2 tygodnie..

Dobrze, że zauważyłam.. Ja też słuchajcie mam mniejsze dolegliwości. Mdli mnie tylko na silne zapachy i boli głowa, ale ogólnie czuje się nieźle. Też się zamartwiam czy to dobrze.. Wizytę mam dopiero za 2 tygodnie..
Ja tez jakoś za 2 tyg ide a który dzisiaj tydzien u Ciebie ? A piersi jak bolą? U mnie srednio muszę pomacać porzadnie żeby poczuć :/ ja pierdziele tyle stresów

Ja wczoraj miałam takie bóle. Trochę za dużo wczoraj robiłam, zamiast odpoczywać. Dzisiaj już ok.
Ja wzięłam nospe i magnez i leżę, przeszło.Teraz za to chyba mam wzdęcia 🤦‍♀️Przyrzekam ze gdyby to nie była ciąża blizniacza to moje dziecko byłoby jedynakiem 🤣ja normalnie niedługo oszaleje 🤦‍♀️🤷‍♀️Oby przetrwać jeszcze te pół roku. Całe szczęście ze bliźniaki rodzą się w 35 tyg

reklama
Do góry