reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny czy Wy tez macie taka słaba kondycję? Właśnie wróciłam z 15 minutowego spaceru i normalnie prąd mi odcięło 😂a miałam jeszcze dzisiaj ciasto drożdżówkę zrobić 😔🍰🥮
TAAAAK.. Ja też mam tragiczna sapkę o np mam zawroty głowy po dużym wysiłku, ale zastanawiam się czy to przez ciąże czy to skutki uboczne przebytego covidu 🤦‍♀️

Haha przynajmniej tyle dobrego.. Z jaką waga zaczynacie? Ja przytyłam strasznie bo brałam sterydy i po nich przybyło mi 10kg😑 startuje z wagą 91.4kg

reklama
Dziewczyny czy Wy tez macie taka słaba kondycję? Właśnie wróciłam z 15 minutowego spaceru i normalnie prąd mi odcięło 😂a miałam jeszcze dzisiaj ciasto drożdżówkę zrobić 😔🍰🥮
Ja mam zadyszkę nawet jak rozmawiam ponad 3 minuty przez telefon cały czas gadając...
Po spacerze to padam jak po maratonie...

Szok, bo ja to ciągle aktywna sportowo i wiecznie w ruchu... a teraz każdy ruch to wysiłek. Oby minęło szybko

Do góry