Martaem1983
Fanka BB :)
Dziewczyny czy macie takie uczucie jakby rozpierania, pulsowania w pochwie? I kłucie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idziemy równo ja dziś 11+2 pierwsze prenatalne w piątek
Ooo ja też idę w piątek na badania prenatalne z tym, że ja dzisiaj jestem na etapie 11+6Idziemy równo ja dziś 11+2 pierwsze prenatalne w piątek
TAAAAK.. Ja też mam tragiczna sapkę o np mam zawroty głowy po dużym wysiłku, ale zastanawiam się czy to przez ciąże czy to skutki uboczne przebytego coviduDziewczyny czy Wy tez macie taka słaba kondycję? Właśnie wróciłam z 15 minutowego spaceru i normalnie prąd mi odcięło a miałam jeszcze dzisiaj ciasto drożdżówkę zrobić
W pochwie może też ale najbardziej ostatnio czułam rozpieranie w brzuchu, podbrzuszu. Coś się dziejeDziewczyny czy macie takie uczucie jakby rozpierania, pulsowania w pochwie? I kłucie ?
Mi już brzuch wywaliło właśnie dzisiaj to zauważyłam, ale u mnie 2 lokatorów wiec pewnie dlategoW pochwie może też ale najbardziej ostatnio czułam rozpieranie w brzuchu, podbrzuszu. Coś się dzieje
Ja ogólnie miałam trochę brzuch bo nie jestem rozmiaru XS ale teraz jest inny, zaokrąglony bardziej i nie robią się 2 fałdy jak siedzę tylko cały czas jest okrągłyMi już brzuch wywaliło właśnie dzisiaj to zauważyłam, ale u mnie 2 lokatorów wiec pewnie dlatego
Ja tez nie jestem xs No właśnie, dokładnie tak jak mówisz : jest jedna fałda a nie 2Ja ogólnie miałam trochę brzuch bo nie jestem rozmiaru XS ale teraz jest inny, zaokrąglony bardziej i nie robią się 2 fałdy jak siedzę tylko cały czas jest okrągły
Ja mam zadyszkę nawet jak rozmawiam ponad 3 minuty przez telefon cały czas gadając...Dziewczyny czy Wy tez macie taka słaba kondycję? Właśnie wróciłam z 15 minutowego spaceru i normalnie prąd mi odcięło a miałam jeszcze dzisiaj ciasto drożdżówkę zrobić