Do zamkniętego nalezec będą te mamy, te które Napisały do Amalety. Nie prześwietlałam co pisze każda post po poście, jedynie to czy ktoś się udziela, i od kiedy. Było ponad 60 mam. Finalnie zostało coś koło 58 mam. Wybaczcie ale jeśli ktoś nie pisze od 2 tygodni a czyta Nas aby był w grupie nie chcąc się integrować. Albo jeśli ktoś nie lubi czytać o naszych obiadach, dolegliwościach,lub tego jak spędzamy czas.Nowe mamy które są od kilku dni warto aby dały się poznać na ogólnym. Są dziewczyny które nie piszą po 2 czy cztery dni, ale zdaje sobie sprawę że każdy ma obowiązki i może mieć mało czasu chwilowo na forum. Nie wiem czy czytacie inne dziewczyny ale
@rossig pisała aby przyjąć zasadę, aby każda chociaż raz na zamkniętym na 2 tyg coś naskrobała co u niej i będzie okej. Nikt nikogo nie ma zamiaru inwigilować. Wszystko dla naszego komfortu psychicznego. Również
@rossig opisywała sytuację z dziewczyną która dostała się na zamknięty a udawała ze jest w ciąży i strasznie mąciła i denerwowała inne mamy. Ja osobiście tu spotkałam typowego trolla i stalkera. Pewnej mamie tak umiliła życie, że dziewczyna zniknęła stąd na pewien okres.
Zawsze można dopisać mamę z ogólnego do zamkniętego. O wątku zamkniętym dziewczyny pisały już miesiąc temu.
@Amaleta poświęciła swój wolny czas na odczytanie waszych wiadomości, zrobienia listy i zweryfikowanie(a mogła w tym czasie jeść coś pysznego i oglądać z partnerem jakiś super hiper serial)W moim imieniu chce jej podziękować bo jak widać nie wszystkie z Was mają pojęcia ile użerania jest z taką pierdołą. Wpisywanie, wykreślanie, dopisywanie....
Wczoraj napisałam do właścicielki o utworzenie wątku zamkniętego więc jeśli teraz któraś nie chce niech do mnie napisze.