reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Też dzis na wizycie okazalo sie ze z usg mam 9+4 a z miesiaczki 10+2 chociaz wydaje mi sie ze ten sprzet jest sredni. Teraz nie wiem jak sie na prenatalne zapisac...najgorsze ze chodze tez z enel medu na wizyty i tam na ich sprzecie jest ok. Zglupialam.
też mam tydzień różnicy, tylko tydzień starszą(choć to niemożliwe bo akurat wtedy miałam @ i na pewno się nie kochaliśmy, chyba że bąbello jest większy) i powiedziała aby sugerować się data z usg i tak też przekazałam podczas rejestracji

reklama
Hmm szkoda że nie uprzedziłaś bo wczoraj wysłane było do Aniaslu o utworzenie zamkniętej grupy z dziewczynami od listy @Amaleta
Ale co ty sie przejmujesz. Ty zrobilas wszystko jak należy. Ale może przy okazji wlasnie , niektóre dziewczyny zrozumieją jakie moga byc postaci trolla :p

Hmm szkoda że nie uprzedziłaś bo wczoraj wysłane było do Aniaslu o utworzenie zamkniętej grupy z dziewczynami od listy @Amalety
a co się z tym gryzie? bo nie bardzo rozumiem :)
tam przecież są osoby które przeszyły Waszą weryfikację, a ja stworzyłam dla innych chętnych osób grupę które tej weryfikacji nie przeszły. Grupa została stworzona przeze mnie wczoraj przed północą a dziś daję o niej znać bo dopiero miałam czas o tym napisać

Nic ponad to że dziwna jesteś....
a co się z tym gryzie? bo nie bardzo rozumiem :)
tam przecież są osoby które przeszyły Waszą weryfikację, a ja stworzyłam dla innych chętnych osób grupę które tej weryfikacji nie przeszły. Grupa została stworzona przeze mnie wczoraj przed północą a dziś daję o niej znać bo dopiero miałam czas o tym napisać

A to jedna grupa wyklucza jakoś druga ? 🤔
A masz sile pisac na 2-3 grupach jednoczesnie? Z tego co tu widze, to glosy sprzeciwu pojawiaja sie bo dziewczyny nie nadazaja z czytaniem i pisanem na jednej..

To co sie w tej chwili dzeje, @Mila09, to jest malo kulturalne wprowadzanie fermentu.

Temat byl walkowany na milion sposobow 2-3 tygodnie temu.

A to jedna grupa wyklucza jakoś druga ? 🤔
Ej no dla mnie tak.. albo jesteś na jednej albo (być moze, tak ktos koze pomyśleć) wynoszsz informacje z grona zamkniętego(ktore zostalo zamnkjiete zeby info zostawalo na nim) na drugą, również zamkniętą, rozumiesz.. tak nie powinno byc.. ale to koja opijia. Kazdy koze miec swoją. ;) Ale w takim wypadku uwazam ze wogóle bez sensu jest zakladac grupe zamknieta ,bo w sumie po co :D

Ej no dla mnie tak.. albo jesteś na jednej albo (być moze, tak ktos koze pomyśleć) wynoszsz informacje z grona zamkniętego(ktore zostalo zamnkjiete zeby info zostawalo na nim) na drugą, również zamkniętą, rozumiesz.. tak nie powinno byc.. ale to koja opijia. Kazdy koze miec swoją. ;) Ale w takim wypadku uwazam ze wogóle bez sensu jest zakladac grupe zamknieta ,bo w sumie po co :D
Bardziej pytałam o stronę techniczną. Jeśli nie ma problemu technicznego aby założyć dwa takie prywatne wątki to spoko no kazdy może sobie zadecydować 😃 jasne bezsensu Aby kazdy zakładał swoj osobno bo cóż .. będzie sobie mógł popisać sam ze sobą 🤣

Kurcze kobieto - pozamiatałaś [emoji123] [emoji16]

Nic ponad to że dziwna jesteś....

Dokładnie

A masz sile pisac na 2-3 grupach jednoczesnie? Z tego co tu widze, to glosy sprzeciwu pojawiaja sie bo dziewczyny nie nadazaja z czytaniem i pisanem na jednej..

To co sie w tej chwili dzeje, @Mila09, to jest malo kulturalne wprowadzanie fermentu.

Temat byl walkowany na milion sposobow 2-3 tygodnie temu.

Bardziej pytałam o stronę techniczną. Jeśli nie ma problemu technicznego aby założyć dwa takie prywatne wątki to spoko no kazdy może sobie zadecydować 😃 jasne bezsensu Aby kazdy zakładał swoj osobno bo cóż .. będzie sobie mógł popisać sam ze sobą 🤣
Technicznie nie ma problemu. Bardziej chodzi o to, ze mnie panienka uczyła kultury ,a sama zachowała sie w sposób bardzo nieelegancki.. :) i jeszcze udaje głupa 😂🤣🙈

Dobrze, ze jestem w ciąży i nie chce mi się kompletnie denerwowac takimi osobami 🤣😂

reklama
@Ces ja dziwna jestem? Bo stworzyłam grupę dla osób które chcą mieć prywatne pole do pisania a nie przechodzą waszej chorej weryfikacji żeby być u Was na grupie? Zastanów się

@Amaleta o jakim wprowadzaniu fermentu Dziewczyno piszesz... Przeczytaj jeszcze raz jaki jest sens założenia "mojej" grupy i wtedy wypowiedź się jeszcze raz.
Osoby które waszych wymagań nie przeszły również mają prawo pisać na prywatnym forum, nie na waszym to innym, jaki macie z tym problem. Ja tylko ułatwiłam sprawę dla tych osób.

Nie rozumiem, boli Was to, że została stworzona nowa grupa?

Do góry