Hej wszystkim
Po spontanicznym namyśle stworzyłam grupę mam listopadowych 2021 do której może dołączyć każdy bez względu na to ile ma czasu do poświęcania na forum. Uważam się odzywanie się co 2-4 dni jest całkowicie normalne bo każdy ma swoje życie i sprawy. Spoko, jak ktoś lubi pisać o różnych mniej ważnych rzeczach (ja też) i ma na to czas to jak najbardziej ok, ale uważam, że nie powinno się odrzucać osób, które po prostu nie mają czasu na pisanie o nazwijmy to "głupotach" aż codziennie.
Czasami po dobie trzeba nadrobić 30-40 stron co zajmuje dużo czasu a jeszcze dodatkowo się udzielać... Naprawdę w niektórych dniach jest to awykonalne. Bez ujmowania osobom które tworzą drugą grupę, każdy ma prawo do swoich zasad. Ja jak najbardziej jestem chętna na zapisanie się na waszą grupę, bo wchodzę całkiem często na forum i jestem w stanie to w miarę nadrabiać i komentować, ale postanowiłam, że dam prywatne miejsce na forum dla osób które niestety nie mogą poświęcić tyle czasu na waszą grupę i po selekcjach się na nią po prostu nie "dostały".
Także wszystkie chętne mamy, które mają chęć dołączyć do zamkniętej grupy o mniejszych restrykcjach to zapraszam, na miejscu stworzymy wspólne zasady
Miłego dnia wszystkim życzę