reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja nie mam żadnych objawów [emoji2296]
Czasem cycki bolą mniej lub bardziej poza tym nie dzieje się zupełnie nic[emoji2272]
Dobrze, że w piątek mam usg bo świruje przez to, że ja nie mam ani mdłości, ani wymiotów, ani zachcianek, ani w ogóle nic [emoji23]
Spokojnie ja tez nie mam nic i czuje się dobrze a wczoraj miałam usg i serduszko bije także każdy organizm jest inny . A może dopiero się zacznie później

reklama
Boże dziewczyny... To nie lecieć na tą betę? Zaczynam znowu świrować.. Ale oprócz tego ze mam lzjesze te mdłości i piersi mnie nie bolą to nic się nie dzieje...

Dziewczyny. Ja o tych dolegliwościach. Jestem w 7tc wczoraj jeszcze straszne mdłości a dziś czuje się nieźle.. Pierxi nie bolą i najchętniej biegłabym na betę sprawdzić czy wszystko jest ok... Miałyście takie skoki dolegliwości?
Kochana ja dosłownie wczoraj rano wstałam jakby nigdy nic swirowałam do 17 i niepotrzebnie bo dolegliwości wróciły wieczorem i to całkiem pokaźne a dzisiaj od rana mdłości. To bardzo stresujące ale chyba normalne 🤷‍♀️

Boże dziewczyny... To nie lecieć na tą betę? Zaczynam znowu świrować.. Ale oprócz tego ze mam lzjesze te mdłości i piersi mnie nie bolą to nic się nie dzieje...
Ja tydzień temu pobiegłam na bete jak wstałam bez objawów. I więcej tego nie zrobię. Miałam takie nerwy ze z tego wszystkiego źle wpisałam wartości w kalkulator i dostałam prawie zawału uryczałam się potem nawet jak juz okazało sie ze przyrost w normie bylam w takich nerwach do samej nocy że naprawdę porażka:/ jak juz musisz to lepiej na USG, bo beta zwalnia po jakimś czasie a u Ciebie juz serduszko widziałaś na wizycie.

Dziewczyny. Ja o tych dolegliwościach. Jestem w 7tc wczoraj jeszcze straszne mdłości a dziś czuje się nieźle.. Pierxi nie bolą i najchętniej biegłabym na betę sprawdzić czy wszystko jest ok... Miałyście takie skoki dolegliwości?
Tak, caly czas. Wczoraj pekaly ki cyce dzis man luz. Wczoraj wracal mi sie ogorek ze śniadania o 7 do prawie 12 tej, a dzis sniadabko siadlo i siedzi. I tak jest co raz.. nie ma co panikować:*
Dobrze to nazwałas. W innej rzeczywistości... Dla mnie mogłaby istnieć tylko kanapa, koc i ew. Chleb 😅
No ale siedzę przed kompem o próbuje pracować.... Życzę samych nudnych dni dla nas.
No naprawdę .. mam czasem takie momenty ze sie zastanawiam czy to przypadkiem nie wlaczyl mi sie juz mozg ciazowy....
U mnie podobny poranek także [emoji1672]
Wyszłam z psem żeby nie powiedzieć o słowo za dużo [emoji23]
Z tym że wyszłam bez śniadania [emoji23] i to był błąd
No ja bez sniadanie nie dam rady wyjsc.. nawet jak wyjdę to w pracy odrazu musze zjesc .. ale takie cos to i bez ciazy mam

Nie idz przecież wiadomo ze objawy nie bedziesz miała cała ciąże i ze zawsze przechodzą nie którzy wogole nie maja np ja i nie panikuje a wszystko jest ok :)

Ja nie mam żadnych objawów [emoji2296]
Czasem cycki bolą mniej lub bardziej poza tym nie dzieje się zupełnie nic[emoji2272]
Dobrze, że w piątek mam usg bo świruje przez to, że ja nie mam ani mdłości, ani wymiotów, ani zachcianek, ani w ogóle nic [emoji23]
zasuu ja też nie mam żadnych dolegliwości pomimo że 8 tc +1 oprócz tego że czasem piersi mnie bolą i jajniki czasem a tak to w porządku mój to aż się martwi że nie wymiotuje jak inne kobiety ale dziś usg zobaczymy :)

reklama
Najgorsze jest to że moja Pani doktor stwierdziła, że ma pacjentki do czerwca zapisane i niewie gdzie mnie wciśnie a chciałabym pójść gdzieś tak 8/9tc żeby założyć kartę ciąży i później na te pierwsze prenatalne.. Niewiem też czy nie chodzić np do dwóch ginekologów bo szpital w którym moja pracuje przekształcili na zakazny i niewiadomo ile to będzie trwać a ja chcę prowadzić ciąże u lekarza, który ten poród by odebrał...

Do góry