reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Hej dziewczyny. Ja już po pierwszej wizycie, serduszko bilo bardzo szybko 😍 wg usg i wg OM dzisiaj jest 7+3. Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku. Także święta będą spokojniejsze. Myślimy poinformować najbliższą rodzinę o tym, że spodziewamy się dziecka właśnie w Święta 😉Wesołych Świąt Wszystkim 😘
Super, piękna wiadomość na Święta. Cieszą mnie takie informacje 😊

reklama
Wesołych Świąt Wielkiej Nocy! [emoji212][emoji214][emoji195]
Będą to dla nas wszystkich wyjątkowe święta [emoji3059] dbajcie o siebie i nie przemęczajcie się [emoji6]

My wróciliśmy niedawno z dworu z małym łobuzem a teraz on zasnął a ja chwilę muszę odsapnąć bo niestety muszę dużo leżeć, ale nie da się tak cały dzień. Mamy obiad na dziś gotowy ale chce zrobić jeszcze sałatki i żurek. Dobrze że mąż w domu to będę mogła robić przerwy na leżenie :D

Udanego Świątecznego weekendu! [emoji195][emoji214]

Cześć kobietki. Ja nic nie pisze ale czytam wszystko. U nas w rodzinie ostatnie mieliśmy ciężkie dni dlatego się wyłączyłam. Czekam na wizytę. Beta prawidłowa. Dziś u mnie 7+1. Czuje się strasznie. Od tygodnia mam okropne mdłości, a od kilku dni jakby zakwasy w udach. Mam nadzieję że wszystko jest dobrze. U was już piękne zdjęcia USG. Ja mam wizytę dopiero 12.04. Pozdrawiam dziewczyny i życzę zdrowych i spokojnych Świąt.

Chyba będę tą która najpóźniej idzie do lekarza ale niestety do mojego lekarza są olbrzymie kolejki...
Ja w pierwszej ciąży też byłam jakoś w 8tc pierwszy raz( nie było szybszego terminu), a okazało się że ciąża jest dodatkowo starsza o tydzień. Bobas miał ze 3cm ręce i nogi, to było niesamowite przeżycie. Teraz też idę tak jak ty 12.04, ale moja ciąża młodsza od twojej dzisiaj 6+3, i uwierzę dopiero jak zobaczę za tydzień co i jak. Pozdrawiam i damy radę 💛😁

Ja w pierwszej ciąży też byłam jakoś w 8tc pierwszy raz( nie było szybszego terminu), a okazało się że ciąża jest dodatkowo starsza o tydzień. Bobas miał ze 3cm ręce i nogi, to było niesamowite przeżycie. Teraz też idę tak jak ty 12.04, ale moja ciąża młodsza od twojej dzisiaj 6+3, i uwierzę dopiero jak zobaczę za tydzień co i jak. Pozdrawiam i damy radę 💛😁
Wizyta w tym samym dniu. Będziemy się obie stresować 💚

Dzień dobty ja też miałam być mama listopadową, w 28poszlam dodatkowo do lekarza. I tam usłyszałam że ma. Się przygotować na najgorsze, wtorek kontrola i skierowanie do szpitala w środę rano pojechałam test na covid i potem długie oczekiwanie na przyjęcie, w końcu mnie przyjęli potem badanie i potwierdzenie najgorszego ale serduszko w 6yygodniu bilo bo słyszałam, u mnie najpierw przestaly bolec mnie piersi, strasznie się czuję nie mogę się z tym pogodzić, dostałam w szpitalu tabletki aby wywołać poronienie straszne to było przeżycie, źle się czuję psychicznie

Dzień dobty ja też miałam być mama listopadową, w 28poszlam dodatkowo do lekarza. I tam usłyszałam że ma. Się przygotować na najgorsze, wtorek kontrola i skierowanie do szpitala w środę rano pojechałam test na covid i potem długie oczekiwanie na przyjęcie, w końcu mnie przyjęli potem badanie i potwierdzenie najgorszego ale serduszko w 6yygodniu bilo bo słyszałam, u mnie najpierw przestaly bolec mnie piersi, strasznie się czuję nie mogę się z tym pogodzić, dostałam w szpitalu tabletki aby wywołać poronienie straszne to było przeżycie, źle się czuję psychicznie
Bardzo mi przykro Kochana 😞 duzo sily dla Ciebie 😘

reklama
Kochana przechodziłam w styczniu dokładnie to samo. Żadna kobieta nie powinna tego przechodzić jednak los niekiedy chce inaczej. Nie ma tu odpowiednich słów żeby podnieść na duchu, mogę Ci jedynie obiecać ze z tygodnia na tydzień będzie coraz lepiej, trzymaj się ❤

Do góry