MałaMi30
Fanka BB :)
Nie zalecił wręcz odradził, wynik histopatologiczny był ale on zazwyczaj nic nie rozjaśnia tylko w przypadku jak jest zaśniad groniasty tak mi mówił lekarz. Mówił jeszcze mogło dość do przypadkowego złego połączenia genów i tyle i że natura tak działa ze nie dopuszcza takich ciąż. Dość dziwnego mam lekarza...ale może i lepiej tak myśleć. Ja zrobilam sobie badania takie bardzo podstawowe tarczyce przebadałam porzadnie, uzupełniłam niedobór D3, także cukier i insuline, Cytomegalie, Toxoplazmoze, różyczke, porzadna morfologie z rozmazem, mocz w szpitalu krzepliwości krwi miałam zrobioną tez mogłaś miec zerknij na wypis. Tu na babyboom jest mnóstwo wiedzy jakie badania mozna robić jeszcze dodatkowo po poronieniu. Ja nie robilam bo wszystkie podstawy wyszły mi bardzo dobrze.Czy lekarz ginekolg po poronieniu u Pani zalecił jakieś badania? Mam wizytę za 3tyg. I może Pani podpowie jakie badania wykonac, oraz czy otrzymała pani wynik badania histopatologiczngo ze szpitala czy to wyjaśniło przyczynę? Wiem że można było wykonać padanie prywatnie lecz od tego w ostateczności odstąpiłam, ponieważ szpital dał mi numer i na własną rękę miałam załatwiać to i ogólnie odradzano że to się zdarza na takim etapie wczesnym ciazy był to prawie już 9tydzien.tymbardzuej iż maz jest za granicą w pracy że wszystkim byłam sama.... Dziękuję za słowa wsparcia
Wiem jak się czujesz, nie obwiniaj się daj sobie czas na odpoczynek