reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja sie witam w 8+2. Dzis w nocy bezsennosc miala swoje zalety, bo przed 5 przypomnialo mi sie ze nie wylozylismy jajek dla dzieci (dzis je odwozimy do domu, wiec mamy kilka obrzedow wielkanocnych). No wiec obudzilam meza i podlozylismy jajka :). O 7 maly mial awarie, wiec zdazylam wlozyc mieso do piekarnika (wlasnie teraz jest 7 w Finlandii)

Wczoraj, po raz pierwszy barwilam jajka naturalnie: kurkuma, buraki, czerwona kapusta i lupinki z cebuli. U mnie w domu tylko sie gotowalo w cebuli, wiec mialam dziecieca wrecz frajde. Efekt super, teraz tylko wiem co robic lepiej :)
Ciekawostka: tutaj w wielkanoc jajka znosi kogut 😂

Załączniki

• IMG_2445.jpg
    IMG_2445.jpg
    250,4 KB · Wyświetleń: 70
Śliczne te Twoje jajeczka od koguta [emoji7]
Ja sie witam w 8+2. Dzis w nocy bezsennosc miala swoje zalety, bo przed 5 przypomnialo mi sie ze nie wylozylismy jajek dla dzieci (dzis je odwozimy do domu, wiec mamy kilka obrzedow wielkanocnych). No wiec obudzilam meza i podlozylismy jajka :). O 7 maly mial awarie, wiec zdazylam wlozyc mieso do piekarnika (wlasnie teraz jest 7 w Finlandii)

Wczoraj, po raz pierwszy barwilam jajka naturalnie: kurkuma, buraki, czerwona kapusta i lupinki z cebuli. U mnie w domu tylko sie gotowalo w cebuli, wiec mialam dziecieca wrecz frajde. Efekt super, teraz tylko wiem co robic lepiej :)
Ciekawostka: tutaj w wielkanoc jajka znosi kogut [emoji23]
Nie dziękuję. Nie zapeszam [emoji6]
Dzień dobry [emoji846]
Mnie też zawsze bardzo to cieszy [emoji846] ja dziś 8+6 także zaraz zmiana [emoji6]
Życzę pięknego całego 8 tygodnia [emoji846]

Śliczne te Twoje jajeczka od koguta [emoji7]Nie dziękuję. Nie zapeszam [emoji6]
dzieki, na pewno bede znow probowac za rok... jesli starczy mi sily.

Apka Preglife mi dzis wyrzucila reklame testow NIFTY. W Finlandii to sie nazywa NIPT I za jedyne 900€ badaja caly genom pod katem wad chromosomalnych. Tak sie zastanawialam czy to NIPT czy NIFTY, a teraz wiem, ze nifty to nazwa handlowa oferowana przez jedna firme.

Kilka dni spałam jak normalny człowiek do 8 rano. A teraz znowu pobudka o 5. I tak nigdy nie wiem co ze sobą robić tak rano [emoji1787]
przez kilka dni u mnie bylo tez ok, ale chyba niewystarczajaco sie wczoraj zmeczylam. Plus te zapomniane jajka mnie kompletnie otrzwzwily 😂😂. Nauczylam sie dosypiac rano godzinke.

reklama
Do góry