Caro666
Fanka BB :)
Boje się co będzie późniejJa mam taki mocny bol w odcinku ledzwiowym, sa dni ze mi ciezko jest podniesc sie z lozka, a jak chodze to mega mi promieniuje do nogi lewej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boje się co będzie późniejJa mam taki mocny bol w odcinku ledzwiowym, sa dni ze mi ciezko jest podniesc sie z lozka, a jak chodze to mega mi promieniuje do nogi lewej...
Oby bylo tylko lepiejBoje się co będzie później
Mustela to fajna firmaja kupie mustele krem i olejek dobry skład ma. Mam nadzieję se ten zapach mi podjedzie bo wszystko z misteli pachnie specyficznie
Ja zamawiałam w styczniu ale nie pamiętam który nie ładują mi sie zdjęcia. Przepięknie pachnie przez taka kartkę zapachową mój jeszcze czeka grzecznie na swoją kolejktóry wzór ? ja byłam zdecydowana na retro, ale jak dziewczyny pokazały pastel to chyba jednak go wezmę, jest śliczny
A widziałyście te śliczne ramki na zdjęcie USG ? Zamawiam mają magnes i można je przykleić do lodówki
Tak mnie bolą szczególnie jak troche więcej mam aktywności w ciągu dnia. Albo jak za dużo siedzę. Dlatego staram się nie nadwyrężać zbytnioDziewczyny a bolą was plecy w krzyżu ? Bo mnie ostatnio tak jak się krzywi położeni potem ciężko ruszyć a teraz tez leżę na łóżku i mnie bolą jak mam się ruszyć
Ja ostatnio nie mogłam wyjść z wanny :/ masakra taki bólJa mam taki mocny bol w odcinku ledzwiowym, sa dni ze mi ciezko jest podniesc sie z lozka, a jak chodze to mega mi promieniuje do nogi lewej...
wierzę że jeszcze wszystko będzie ok i ciąża pewnie młodszaNiestety akcji serca nie ma... W między czasie dostałam wyniki bety 95 428.... Zarodek ma 0.58cm co wg lekarza wskazuje na ciążę młodszą niż z OM (z OM 7+3) z usg 6+4...cień szansy jest ale mały, mam czekać czy pojawi się krwawienie przez święta... We wtorek mam powtórzyć betę itd, Środa wizyta usg, i kolejne decyzje...
Wspaniała dzidzia...Jest,! Ma silne serce i prawie 2 cm Zobacz załącznik 1255617
CudownieJest,! Ma silne serce i prawie 2 cm Zobacz załącznik 1255617