reklama
Pastel do mnie najbardziej przemawiał.
który wzór ? ja byłam zdecydowana na retro, ale jak dziewczyny pokazały pastel to chyba jednak go wezmę, jest śliczny
A widziałyście te śliczne ramki na zdjęcie USG ? [emoji7] Zamawiam mają magnes i można je przykleić do lodówki
W tym momencie kiepsko, ale ogólnie dzisiaj było lepiej, udało mi się nawet coś posprzątać. Także mam nadzieję, że u Ciebie też to bardziej chwilowea jak dzisiaj się czujesz?
*Grzanka*
Fanka BB :)
też się tego obawiamy, choć moim rodzicom już powiedzieliśmy, a teraz e święta powiemy teściomKochane dziecko na pewno w takim razie nikt się nie dowie
*Grzanka*
ja zamówiłam zanim pojawiły się nowe wzoryPastel do mnie najbardziej przemawiał.
*Grzanka*
jak mają jakiś topowy produkt to wysyłka niestety trwa okolo 1,5 tygodnia... A upolowanie dresu ninja na początku graniczyło z cudemTak są niesamowicie sprawni z wysyłką ja na pewno pokuszę się o wyprawkę 90 stopni to się chyba nazywa moje pierwsze skarby
Tego akurat nie wiem bo nie sądzę aby jej ubrania pasowały na mnie:/ ale kiedyś wysłała mi segregator pediatryczny za darmo i to było miłe
jak mają jakiś topowy produkt to wysyłka niestety trwa okolo 1,5 tygodnia... A upolowanie dresu ninja na początku graniczyło z cudem
*Grzanka*
a wiesz ile trwa wizyta?Ooo na 18.20 jestem
Mag...
serio ale jak? W ramach jakiejś promocji do paczki dorzuciła?Tego akurat nie wiem bo nie sądzę aby jej ubrania pasowały na mnie:/ ale kiedyś wysłała mi segregator pediatryczny za darmo i to było miłe
reklama
*Grzanka*
kochana daj znać jak sytuacjaO 17.40...nie łudze się za bardzo bo jak pisałam mam wrażenie że objawy ustąpiły...a w święta chcielismy powiedzieć rodzinie ehh